CivanDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternetle çok önceleri tanışsam da evde kullanımım Vınn ile başlamıştı. USB şeklinde bilgisayara takıyordum.
Hele o zamanlar Vodafone'un sınırsız internet kampanyası vardı. Sınırsız... Ama mbps falan değil kbps hızlarında. Bir internet sitesini açmam bile 3 dakika falan sürüyordu galiba en az.
Bir de o zamanlar tr.gg siteleri vardı ücretsiz internet sitesi açabiliyorduk. O hızlarda bir de internet sitesini düzenlemeye çalışıyordum. Yav ne sabır varmış. Şimdi internet takılmasın yani...
Benimki TTNet ile başlamıştı ama bir ara VINN dönemim de oldu

Ah o ledin sabit bir şekilde mavi yanması için neler vermezdik, maviye dönsün diye bilgisayarı havaya kaldırırdım Yeşil olduğu zamanlarda da hayattan bezdirirdi...

Kasada disket vardı ama ben CD'lerin yaygınlaştığı döneme denk geldim Babam arada bir bilgisayara upgrade yapardı hayatımda ilk defa boş kasa alındığını görmüştüm sistemi yeni kasaya taşımıştık Toplu mouse ile GTA: San Andreas oynarken klasik sararmış Microsoft klavyeye kola dökmüştüm tuşlar birbirine girmişti, klavyenin şemasını çizmiştik sonra söküp temizlemiştik. Kasayı söktüğü zamanlarda hemen başına oturur incelemeye kurcalamaya başlardım, elim hep parçalarda gezerdi. Bilgisayar donanımını, format atmayı, oyun yüklemeyi ve cracklemeyi, sistem güncellemeyi hep onun sayesinde öğrendim. Çırak ustayı geçmezse sanat ölür sözü misali onu solladım ve ilgilenemediği için çok geride kaldı şimdi bana soruyor Akaryakıt istasyonunda çalışıyordu yanında demo oyun CD'si veirlen PC Gamer dergileri yayınlandıkça alıp bana getirirdi, bir oyun vardı adını hatırlamıyorum sistemi tamamen çökertiyordu. Hatta babamın uyarılarına rağmen inatla 2. defa deneyip yine çökertmiştim, kasayı kucaklayıp interneti olan amcamlara gidiyorduk tabi XP'nin service pack 3 güncellemesi olmadan olmazdı

Hayatımda oynadığım ilk bilgisayar oyunu ise Prince of Persia fakat oyunun çıktığı zamanlarda değil o kadar yaşlı değilim, 2006'da takoz gibi bir laptopta oynamıştım Yer döşeği serilmiş annem uyumaya çalışırken babam, kardeşim ve benim için bu oyunu açmıştı sırayla oynuyorduk annem yatıp uyuyun diye söyleniyordu ama biz bilgisayarın şarjı bitene kadar oynardık...

Tabi birde Captain Claw vardı Bu da benim ufak tefek anılarım ve geek yolculuğumun kısa özet başlangıcıydı, sonrası MSN Facebook falan