PHP hata ve uyarı gösterimlerini açıp direkt islem.php içerisinde post gönderin ve döndürülen yanıtı inceleyin, PHP tarafında bir hata olma ihtimali var. Ayrıca login işlemi için yazdığınız kodları bana iletirseniz inceleyebilirim.
Edit:
islem.php dosyasına manuel olarak post attım, giriş başarılı olduğu zaman kullanıcıyı alttaki sayfaya gönderiyor
https://viagorev.com/panel/anasayfa?s=wlcm
Fakat bu sayfa kullanıcıyı tekrardan giriş yap sayfasına yönlendiriyor, buradan çıkartılması gereken şey; veritabanı tarafında kullanıcı sorgusu yapılıyor ve kayıtlar eşleştiği için onay veriliyor fakat yönlendirilen sayfa kullanıcının oturum durumunu kontrol ediyor ve logged-in olmadığını varsayarak tekrardan giriş sayfasına atıyor.
Site yapısındaki session ile ilgili bir durum var, doğru bir şekilde giriş yapılsa dahi kullanıcı logged-in görünmüyor bu nedenle giriş sayfasına yönlendiriliyor deneyerek böyle bir tahmin yürüttüm.
Harita:
Kullanıcının giriş yapıp yapmadığı neye göre kontrol ediliyor? islem.php'ye u_giris post edildiğinde bilgiler veritabanı ile eşleşiyorsa bir şeyler set ediliyor olmalı. $_SESSION globaline "userid" atanıyor diyelim.
Sistem olması gerektiği gibi aktif olarak kullanıcıların stateini kontrol ediyor ve session üzerinde "userid" parametresine değer atanmamış ise kullanıcıyı giriş yapmamış varsayarak tekrardan giriş sayfasına atıyor.
Burada iki durum var
1- Giriş esnasında kontrolü sağlayan değişkene veri atamıyorsunuz.
2- Giriş esnasında veri atanan değişken ile kontrolü sağladığınız değişkenler farklı.
Çözüm: Logged-in kontrolünü ne üzerinden sağladığınızı tespit edin ve giriş için yazdığınız fonksiyonda bu değerin doğru şekilde atanıp atanmadığını, diğer sayfaların bu veriye erişip erişmediğini kontrol edin.
Ayrıca unutmuş olma ihtimalinize karşın belirtmek istiyorum islem.php içerisinde ilk satırda session_start() fonksiyonunu çalıştırdığınıza emin olun session start edilmezse $_SESSION globaline atadığınız değerlerin hiçbir anlamı olmayacaktır.