Leviossa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görsel falan ekleseydiniz iyiydi
CobanTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takip
ykisecbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acaba nasıl bır sey yaptı resımlerı ekleyebılırsen bır bakalım. veya publıc edersen sıteden bakalım.
alperceylan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site temasını felan çok merak ettim görsel paylaşsaydınız keşke
görsel ne zaman eklersin peki ?
kazutos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takip ediyorum eğer ki satmak isterseniz ilk sipariş geçeceklerden biriyim lütfen daha sonrasında da bilgilendirin
Granyos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Dizi ve filmler otomatikmi ekleniyor manuelmi? Anasayfa demo paylaşsaydınız güzel olurdu test etme şansımız olurdu
Merakla bekliyorum hocam en kısa sürede hazır olur inşallah
teması hos duruyor
@Serryweb; Hocam hemen kısa feedback vereyim macbook 13'' ile girince sitenin tasarımı kayıyor bilginiz olsun bir de admin panelinde filmler 24 diziler 12 yazıyor sanırım daha senkron olmamış ama güzel elinize sağlık. Dediğim gibi umarım kısa sürede biter alıp kullanmak isterim. Tekrardan güncelleme gelince feedback atabilirim
CobanTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
harika olmuş hocam devamını bekliyorum cidden çok güzel admin panele hele bayıldım
Granyos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ellerine sağlık güzel oluyor takip
burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Film açma bölümünde bir hata bulunuyor. Yeni bir film eklediğimde, ana sayfada tıkladığımda izleme kısmına geçmedi. Dizi tarafında ise bölüm ekleme alanını göremedim. Eklediğimiz fragmanlar oynatılmıyor. Ayrıca, film veya dizi ismi girdiğimizde bilgilerin otomatik olarak çekilmemesi büyük bir eksiklik. Şu an tüm verileri manuel olarak girmemiz gerekiyor. Son olarak, açıklama kısmına yazılan metin sayfada hatalı biçimde görünüyor.
burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
v2 tema hazırlığı ve omdb eklendi, Ayrıca dizibox screaper çalışmalarına başlandı