Merhabalar ben yurt dışında çalışmak istiyorum. 26 yaşındayım ve kendime katabildiğim kadar bir şeyler kattım. İş ararken nelere dikkat etmem gerek ve hangi alanda aramam gerek ya da yeterli miyim bilmiyorum. Arkadaşlarımın çoğu yeterlisin dese de sektörde ustalaşmış olan sizlere de sormak istiyorum.
Yetenek olarak neler yapabilirim?
Sıfırdan e-ticaret sistemleri ya da dinamik websiteler kurabilirim. Altyapı olarak. Wordpress, opencart, shopify, html/css/java. Gibi sistemlerde yapay zekadan yardım almadan kurabilirim.
Yapay zeka + kendi bilgi birikimim ile ise sıfırdan tinder gibi dating uygulamaları yapabilir ya da su takibi gibi sağlık sektöründe mobil uygulamalar yapabilirim (react native)
Ekstra olarak profesyonel olmamak kaydıyla metadan, bir tık daha başarılı olacak şekidle ads'den reklam çıkabilirim.
Adsene onayı alabilirim. Photoshop ile ufak tefek dekupeler yaparım, Adobe İllustrator ile sıfırdan logo çizimi yapabilirim profesyonel olarak.
İşletmenizi google haritalara ekleyebilirim, SEO uyumlu makale yazabilirim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. mesela bir işe bakıyorum adam html 5 ya da duymadığım farklı yetkinlikler istiyor bu yetkinlikler göz ardı edilebilecek şeyler mi?
Mesela genelde HTML5, CSS3 Figma Angular .. bunları istiyorlar bunları kesin öğrenmem mi gerekir. Daha önce bazı şirketlerde web tasarımcı olarak çalıştım. Fakat yurt dışında yapabilir miyim hangi iş ilanlarına bakmalıyım?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.