AI Influencerlar sayesinde kazanılan paralar normal değil,
Başlangıç Fiyatı: 500 ₺ Biti Süresi: son teklif +12 saat sonra Minimum Artış: 40 ₺ Hemen Al Fiyatı: 1400 ₺ Ana konu Web
Eğitim satın alındı satıcı çok ilgili bir hocamız.
Alım yapıldı, uzun bir doküman olduğundan henüz okunmadı ama kaliteli olduğu belli oluyor. Emeğine sağlık!
Alım yapıldı. Teşekkür ederim
Aşırı detaylı bir eğitim. Alırken şu siteye gir şunu yaz, sonra buradaki görselleri buraya at model hazır tarzda bir şey bekliyordum açıkçası, şaşırdım.
Egtim setini aldım gayet detaylı anlatılmış
Alım yapıldı, gayet ilgili arkadaş ve hızlı teslim etti. Cidden kullanılan araçları ayrıntısına kadar anlatmış. Parasını ödeyip okuduktan sonra helal olsun dediğim en mantıklı yatırımlardan.
Eğitimi aldım, henüz tamamını okuyup uygulamaya geçmedim ama gayet detaylı bir dille anlatılmış. Benim gibi meraklı ve bilgisiz birileri için güzel ve anlaşılır. Teşekkür ediyorum
Anında teslim, ve tanınan kupon için çok teşekkürler kendisi çok ilgili. Eğitimi uygulayıp geri dönüşlerimide eklicem 👍
Aşırı detaya inilmiş bir anlatım beklediğimden daha iyi bir eğitim olmış
Görsel oluşturma konusunda gerçekten başarılı bir şekilde eğitim işlenmiş. Bu tarz konularda Türkçe kaynak bulabilmek zor. Fiyatına göre gayet güzel bir eğitim hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
R10'da çok fazla eğitim aldım bu kadar detaylı eğitim pek denk gelmemiştim. Çok güzel projelerim var bakalım, teşekkür ederim. Satın almayı düşünen arkadaşlar varsa hiç düşünmeden alabilirler. Fiyatı eğitim içeriğine göre oldukça uygun. Hayırlı işler.