Evden cıktı 26 haziranda hocam ev sahibi de yurtdışında emlakçı ilgileniyor onun mülkleriyle mecbur emlakçıyla konusuyoruz
O zaman yine haklarınızı bildiğinizi ısrarla söyleyin ve şunu belirtin;
''Ben eve ilk girdiğim andan itibaren, kiraladıktan 1 ay sonra evden çıkacak olsaydım, bana depozitomu verecek olsaydınız, hangi depozitoyu verecektiniz? İlk verdiğim 10TL depozitoyu. Demekki depozitomu almak için senenin devretmesine ihtiyacımız yok. Ha ilk senede çıkayım ha 20 sene sonra. Depozito, evin o günkü kira koşulları ile kaç TL üzerinden anlaşıldıysa o TL üzerinden verilmesi ile sağlanır. Biz 2 kira olarak anlaştık, bugünün 2 kirası da 30binTL, benim hakkım 30binTL dir. Bakın benim parama çökmeye çalışırsanız Google yorumlar dahil tüm kaynaklarda sizi rahat bırakmam. Sizinle çalışacak herhangi bir kiracı, direkt sizin kira depozitosuna haksızlık yaptığınızı belirten benim yorumlarımı okuyacaktır.''
diyerek tehditvari konuşun. Zalime merhamet, mazluma ihanettir. Bu çakallara merhametli ve anlayışlı konuşmayacaksınız.
Hatta emlak ismini verin burada, R10 kitlesi olarak girelim ve konu ile alakalı negatif yorumlar atmaya şimdiden başlayalım Google'da.