Öncelikle hayırlı olsun. Gözüme çarpan bir kaç yeri sizlere söylemek isterim.
- İletişim bölümünde ki haritayı sayfaya %100 yayabilirsiniz ya da formun yanına alabilirsiniz. Formun yanına alırsanız gereksiz boşluk göze daha iyi gelecektir. %100 yaparsanız da sağ ve sol taraftaki boşluklar gitmiş olacak. Fikir olması açısından aşağıya bir iletişim sayfası bırakıyorum. Detaylı bilgi almak için kısmını da aşağıdaki yapı gibi bir bölüme eklerseniz kullanıcılara daha hızlı ulaşmış olursunuz.

- Blog yazılarının için kısmında bulunan Bize Ulaşın butonunu yeniden düzenlemeniz gerekiyor. HOVER background ve color renkleri sitenin arka planıyla aynı olmuş. Ek olarak tekil yazılarınızda sidebar bölümü oluşturmanız sizin yararınıza olacaktır. Aşağıya fikir olması açısından örnek bir görsel bırakıyorum.
HATALI BÖLÜM:

ÖRNEK SIDEBAR:

- Buradaki tasarım çok güzel. Diğer yazılarda aynı tasarımı göremedim. Tüm hizmetlerinizi linkteki gibi yapıp görsel altına yine sidebar örneğinde ki gibi bir arama butonu ya da form ekleyebilirsiniz.
- Anasayfa hizmetler bölümünde ki kutucukların hepsi aynı hizada ve aynı tasarımda olabilirler. Aynı şekilde Şimdi bilgi alın kısmını da düzenlemeniz gerekiyor. Sitenizde ki bölümlerin nizami durması ziyaret eden kullanıcıya da güven aşılar.
- Footer bölümünde bulunan Hızlı Linkler kısmına gelince HOVER çok geniş gözüküyor. O alanı biraz daha daraltabilir ya da sadece yazılara HOVER özelliği ekleyebilirsiniz.
- Avukatların web sitelerinde ki gibi önemli linkler bölümü ekleyip müşterilerinizin hızlıca ulaşabileceği web sitelerini ekleyebilirsiniz. Örnek: İnternet Vergi Dairesi, SGK, e-devlet vd.
- İkonların border bölümünü siyah yerine beyazın bir kaç koyusunu kullanabilirsiniz ve böylece çok sırıtmaz. Border kullanmayıp hafif bir gölge bile verebilirsiniz.

EKSTRA BİLGİLER;

- Anasayfa da sıkça sorulan sorular bölümü ekleyebilirsiniz ve bunların schema yapısını da aktif ederseniz artılarını görebilirsiniz. Aynı şekilde blog yazılarınız ve hizmetlerini bölümünde bulunan içeriklere de ekleyebilirsiniz.
- Renk olarak Logonuzdaki ana renkleri kullanabilirsiniz. Yeşil, Kırmızı kullanmanıza anlam veremedim. Header bölümünde hover olarak yeşil yerine logoda kullanılan maviyi kullanabilirsiniz. Aynı şekilde Biz kimiz sayfasında ki Kırmızı yerine siyah, hover olarak tam tersi renkler tercih edilebilir.
- Sosyal medya hesaplarınız varsa footer bölümünde bulunan logonun altına kullanılan sosyal medyaların ikonları eklenebilir.