Taşıma su ile değirmen dönmez diye bir laf var. Sizinki bundan daha beter.
Yardımcı oluyoruz ek paket atın alırlarsa ilgileniyoruz teknik destek sağlıyoruz gibi laflar bana göre saçmalık tan ibaret. Tabiki de yapıyorsunuzdur buna lafım yok.
Ama ben bu firmadan hizmet alalcam sorun olacak firmaya yazacam firmada size yazacak sizden bakcaksınızda pee.... Bunun neresinde kurumsallık var neresinde ciddiyet var. Bir işi biliyorsanız yaparısnız. Yada paranız vardır kendi ekibinizi oluşturursunuz.
Bilmediğin işi yapamazssın. Bilmenize gerek yok biz yardımcı oluyoruz biz herşeyi yapıyoruz lafazanlıktan başka bir şey değil. Herşeyi kendi yapacak sana şirketi bile o açacak sonra sen beleş para mı kazanacan yani. Bu mümkün değil.
Bir kere ben fırmaya güvenerek iş yapacam dosyalarımı sunucusunu yükelyecem oda başkasına erişim verecek. Bu kabul edilebilir bir şey değil ki. Çocuk oyunu mu bu.
ben bir ücret karşılığı teknik bilgimi satıyorum.
ek paketi de eğer destek süresi biterse 6 aydan sonra ne yapacak dediler ya o yüzden dedik, yoksa ek paketmiş falan bizim çok ilgilendiğimiz şey değil, bende sizin dediğinizi diyorum, yukarıda muhasebecisini alır ekibini kurar
Başkası derken hocam? zaten ben firmamın içinde bir çalışan gibi işlemleri yapıyorum çalışıyorum, ben firma sahibi ne isterse ne paketi aldıysa onu yaparım. firmayı açtıktan sonra gerisini biz hallediyoruz mesajımı da okumanızı rica ederim.
pardonda şirketi ben mi açacağım zaten böyle bir şey demedim? kendi üstüme? bedava para kazanmak nerede?, sistem olmadan boş şirketin anlamı ne? biz ticket olarak ilgileniyoruz zaten kimsenin bize gelip şuna bakın dediği yok, ayrıca sistem kurulduktan sonra isterse erişimini bizden alsın, siz a-z fırmasının kimlerde erişimi olduğunu biliyor musunuz hangi sistemin kimlerde olduğunu biliyor musunuz bildiğinizi sanmıyorum, ticketa bakan arkadaşların vb daha kısa sürede önce güvenlik açığından ceza alan firmalar var , ve yüklü satışları olan
ben de en üst satış paketimizde iletmişiz ticket desteği de sağlıyoruz whatsappta , siz yeni başlamış bir firmadan almak zorunda değilsiniz başka firmalardan alabilirsiniz.
size göre herkes bu işin başında biliyor doğuştan bunun için yaratılıyor, kimse firma açmasın ,
süreç boyunca da isterse aylığa bağlar kendi destek ekibi elamanlarımızı müşterimize sağlarız
Ayrıca hangi firma kurulur kurulmaz kurumsal olmuş ,yani bu iş için yatırım yapmak isteyen kişiler işi öğrensin öyle yatırım yapsınlar böyle şey mi olur hocam, ekip toplamasınlar yok bunu yapmasınlar biz zaten bunu söylemiyoruz
ben satışta söylediğim şeyleri yaparım destek talebi elamanı ister muhasebicisini ister kurumsal olmak ister bu onun bileceği iş,ayrıca ben çok böyle çalışan arkadaş gördüm, 4-5 farklı firmaya ticket desteği, sunucu yönetim desteği sunuyorlar