MevLut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Attıklarınız arasından 3'ü seçerdim.
Cevabınız için teşekkür ederim

hzferhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burada en iyisi son cihaz hem ıslemci konusunda aralarında iyi hem ram olarakta çok iyi seviyede

Birinci cihazında ekran kartı attıklarınızdan daha iyi ama işlemcisi diğerlerine göre düşük kalıyor
Son cihaz bana da çok mantıklı geldi evet hocam

bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lenovo LOQ Intel Core i7 12650HX 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83LK002VTR bu en cok tercih edilenlerden etrafimda
Adobe after effects vb kullanmayı düşünüyorum. Oyun oynamam kolay kolay AMD bu konuda biraz daha iyiymiş sanırım.

tuzlatuning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne iş için kullanacaksınız onu da belirtseydiniz. Ofis ve internet için bu fiyatlara şarjı uzun giden modeller bulunabilir.

İş için kullanacaksanız;

İçlerinde en güncel işlemci olan AMD modeli, 2024'ün ikinci çeyreğinde üretilmiş, 8 Çekirdek 16 İzlek ve 20 MB ön belleğe sahip. Diğerlerine bakacak olursak i7-12650HX 2022'nin ikinci çeyreğinde üretilmiş, 24 MB ön bellek ve 20 çekirdekli bir işlemci. i5-12600HX 2022'nin ikinci çeyreğinde üretilmiş, 18 MB ön bellek ve 16 çekirdekli bir işlemci.

Ben olsam 5. cihazı tercih ederdim.
Yukarıda da belirttiğim gibi işlemcisi en güncel sistem. 4. cihazda tek modül 16 GB ram varmış. Eğer ikinci bir ram yuvası varsa aradaki 1.000 TL farkın üzerine biraz daha para ekleyip aynı özelliklerde 16 GB bir ram daha ekleyebilirsiniz.
Merhaba hocam, Genellikle adobe ürünleri ama bu aralar biraz adobe after effects veya premier pro kullanmayı düşünüyorum. Oyun hiç oynamam AMD sanırım bu konuda iyi gibi. Güzel açıklamışsınız teşekkür ederim