Dio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
An itibariyle 3. firmaya geçeceğim. Opencartla başlayıp, php temaya geçtim. Fakat firmaların yazılımı satıncaya kadar övüp bitiremedikleri yazılımlar da detaylı işlem yaparken bir sürü bug hata ile karşılaşıp destekden yazıyorsunuz. Bazen hakaret, bazen de mesajalrınıza hiç cevap verilmiyor. Burdan eticarete girecek arkadaşlara önemli bir öneri vereyim, eticaret demolarında tasarımlara bakıp kanmayın. Görünenin altı bomboş temalar dolu. Fonksiyonlar çalışmıyor. Yaklaşık 7-8 ay önce siteyi tema kurduk. Tescili bekledim ürünleri eklemek için, Şimdi özellikle xml taraflı fonksiyonlar çalışmıyor. Site favicon, logo güncellemesi bile sorunlu. Sonuç olarak ilk önce altyapının kusursuz şekilde çalıştığını kontrol edin. ve Firmanın yazılımlara yaptığı güncellemer düzenli mi? ben şuan farkediyorum temaya güncelleme gelmiyormuş, neyse oymuş. Bu firmalardan uzak durun.

Tek hatanız bizle çalışmamanız.
Shopify ın resmi partneriyiz. Forumda 100 den fazla konuda anlattık herşeyi. Ama insanlar 2 kuruş fazla vermemek için shopify a geçilir mi öyle mi böyle mi dediler sonuçlarından biri daha ortada.

Geçmiş olsun diyelim. Çalışmak isterseniz 100 den fazla forum içi referansımı inceleyebilirsiniz

Sizde pişman olmayan müşterilerimizin arasına katılın kafanız rahat olsun.