Merhabalar arkadaşlar,
Konu hakkında, evimin bulunduğu alt yapı sadece VDSL destekliyor.
Şimdi çoğu firma, bilmiyorum ama hepsi sanırım, Türknet vs. Netspeed falan filan, şimdi bu firmalar yine Türk Telekomun alt yapısını kullanıyor olarak biliyorum, buna istinaden hakiki ana sağlayıcıya geçme gibi ciddi bir düşüncem var, ben şu ana değin Taahhüt dahilinde bir İnternet kullanmadım, bu yüzden endişe ve de kaygılarım var hali ile...
Şimdi Türk Telekoma geçsem diyeceğim, Taahhüt falan var, işin iyi yanı bir yandan zamlar dan da etkilenmiyorsun falan o açıdan iyi, ancak ne bileyim ben şimdi bir İnternet de öyle ahım şahım bir olay olmasa ciddi ciddi bir firmayı asla ve kata feshetmem, devam ederim, nitekim ne için uğraş vereyim başka, bir gaye yok ki orta da, ama işte Türk Telekom olarak :
Nasıldır? Nasıl bilirsiniz? İnternet olarak kullanım açısından önerir misiniz? Tavsiye eder misiniz?
Şu anda hali hazır da Netspeed Kullancısıyım, şu ana değin bir çok firmayı feshettim, sonrasında döndüm dolaştım yine aynı firmalara geri döndüm falan filan, paso bir ton olay var, İnterneti dahilinde çok az sıkıntı yaşayacağım bir firma olarak öneriniz ne olurdu? Türk Telekoma ciddi ciddi geçesim var da.. Sadece var işte, Taahhüt her şeyi bozuyor, ancak iyi olduğunu bilsem, sağlam olduğunu bilsem, tavsiye alsam hakikaten geçeceğim bir firma da.. Kafalar çok dumanlı şu anda.
Bu arada Türk Telekom odaklı Comnet tarzı bir olay olamayacağını bildiğimden para konusunda asla bir kaygım yok, tek sıkıntı günlük İnternet kullanımlarımda ne derece sağlıklı bir işleyiş elde ederim?