HasanAYT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında ben de hep HONDA odaklı ilerledim ama çevremden de ve konuda gördüğünüz gibi bu modeller arasında Yamaha almalısın yorumları çok fazla geldi.
Türkiye'de Yamaha favori bir marka. Bu nedenle bu oluyor. Tanıdığım herkes, buna kendi kardeşim dahil, en azından bir kere Yamaha sahibi oluyor. Ancak, bir gün bir şekilde herhangi bir nedenle Honda kullanırsa, bir daha Honda'dan inmiyor. Benim Enduro kategorisinde favorim BMW (Özellikle o zamanlar BMW R 1250 GS Adventure) kaldı çok uzun dönem. Asya'ya gittikten ve orada yıllar geçirdikten sonra anladım ki, Honda'nın yeri çok başka. Trafikteki motorların çoğu Honda. 200-300 bin km altı motor görmüyorsunuz. Eğer deneme imkanınız varsa, hepsini deneyin. Ondan sonra alım yapın.

Honda, spor olmak için ya da güzel gözükmek için değil. Sağlam olmak için bir marka. Yani, ben çok dayanıklı ve çok stabil bir araç istiyorum dediğinizde seçtiğiniz bir marka. Ben şık ve sportif gözükmek istiyorum derseniz, Honda tasarımda geride kalabilir. Ama, performans ve stabilite de kimse yakınında olmaz.