Merhaba,
FastPanel kurulu yeni sunucuna geçiş sürecinde sana yardımcı olabiliriz. Taşımayı biz yapıyoruz, 20-25 site olması sorun değil, hepsini dikkatli şekilde aktarıyoruz.
Destek bizim için önemli. Bazen işin içinden çıkmak zor olabiliyor, böyle durumlarda hızlıca yardımcı oluyoruz. Sorunu uzatmadan çözüyoruz.
Sunucu tarafında kesinti yaşamamak istiyorsan doğru yerdesin. Altyapımız sağlam, uptime oranımız yüksek. Yıllık ödeme yapan müşterilerimize de ekstra özen gösteriyoruz.
Şu an AMD EPYC sunucular stokta yok ancak Ryzen 9 5950X işlemcili, NVMe diskli güçlü makinelerle yardımcı olabiliriz. Performans açısından oldukça yeterli. Ayrıca yıllık alımlarda %15 indirim de mevcut.
Detaylar için buradan bize ulaşabilirsin:
https://wa.me/908503461083
İyi günler dileriz.
İNOXWEB

Cybertarantula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fast panel kurulu sunucumu yenı bır sunucu alacagım gene fast panel kurarak site tasıma konusunda yardım edebilecek varsa önceliğimdir 20 25 sıte tasınacak toplam
2ncısı destek ıyı olması gerek bazen ısın ıcınden cıkamadıgım yerler oluyor ufak bı destek ıstıyorum
3ncısı sunucu kesilmesi yasamasını ıstemıyorum
4ncusu kurumsal plus uyelerın eski tarihli olanlar önceliklidir sorun yaşamamak adına
1 -2 yıl olmuş açılalı bazı sitelerden aldım sonu hep hüsran oldu ben yıllık odeme yaparak alan birisiyim
aradığım AMD EPYC işlemci olursa öncelik olur yoksa buna yakın sorun yaşamağım bir sunucu arıyorum uygun fıyatlı
yazılarımı okudunuz için teşekkür ederim