Canepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiyem 4 gün içerisinde kararınızı verin, fiber internet kullanıcısı iseniz yerleşik altyapınız da TT ise çok sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. 1 Temmuz zammından önce kesinlikle geçişinizi yapmanızı tavsiye ediyorum.

Ayrıca Prime paketlerinden alırsanız verdikleri Espresso Lab, Migros kodlarını R10'da satarak faturanızın ay bazında 150 lirasını vs. kuponları satarak çıkarabilirsiniz. Ben haftada 1, ayda 4 verdiği EspressoLab kodlarını 40 liradan satıyor faturamın 160₺'sini bu şekilde çıkarmış oluyorum.

Bakım bildirimleri vs. önceden bildiriliyor, hacmi yüksek bir altyapı olduğu için kolay kolay DDoS yediğini de görmezsiniz TT'nin. Daha geçen 4 gün önceden bakım bildirimi yapıldı ve gece vakti sadece 10 dakikalık bir bakım yapıldı. Tekrar geri açtılar. Fiberde TT sanıldığı kadar berbat bir deneyim sunmuyor kesinlikle.
VDSL kullanıyordum daha önce. Fiber geldi 6 ay oluyor türknete geçtim fiber olmasına rağmen berbattı paket loss vs. Netspeed'e geçtim aynı 3 ay oldu iyileştirdik dediler evet kısmen iyileşme vardı şimdide ddos mu yiyolar bilmiyorum 3-4 gündür berbat. Telefonları açan yok çözüm yok. Sanırım geçeceğim türk telekoma