Adan Zye Sermayesiz Dropshipping Eğitimi
Sermayesiz Dropshipping E-Book Sayesinde E-Ticaret Dünyasına Önemli Bir iş Modeli Olan Dropshipping İş Modeline
Sermayesiz Risksiz Şekilde Nasıl Yüksek Gelirler Kazanacağınızı Öğreneceksiniz Bu Eğitimin Amacı Nasıl Reklam Maliyeti veya Diğer v.b. Maliyetler Olmadan
Mağazanıza Nasıl Organik Trafik Çekebilirsiniz Komple Bunu Anlattık. Bu Eğitim Kitabı Sayesinde E-Ticaret Dünyasına Risksiz Sermayesiz Şekilde Büyük Bir Adım Atacaksınız.
Hiç reklam bütçesi ayırmadan, platformlara ücret ödemeden ve herhangi bir stoksuzluk riskiyle uğraşmadan, sadece doğru yöntemleri uygulayarak
gelir elde edebileceğiniz bir sistem sunuyoruz.
Eğitimin temel amacı;
Reklam maliyeti olmadan nasıl müşteri bulabileceğinizi,
Ücretsiz olarak nasıl trafik çekebileceğinizi,
Organik Trafik Metotumuzu nasıl stratejik şekilde kullanabileceğinizi
adım adım ve pratik örneklerle öğretmek.
Dropshipping, doğru uygulandığında düşük maliyetle yüksek kazanç sağlayabilecek güçlü bir iş modelidir. Ancak çoğu kişi bu işe yanlış bilgilerle, plansız ve sermayesiz başlayıp başarısız oluyor. İşte bu e-kitap, seni bu tuzaklardan koruyarak
net bir yol haritası sunuyor.
İçeriğimizde;
✅ Trend ürünleri bulma taktiklerinden,
✅ Güvenilir tedarikçi seçimine,
✅ Shopify mağaza kurulumundan,
✅ Metot disiplini ve organik trafik stratejilerine kadar
her aşama sade bir dille anlatılmıştır.
Hiçbir teknik bilgiye veya geçmiş deneyime ihtiyacınız yok.
E-ticaret geleceğin mesleği. Ve sen bu kitaptan sonra o geleceğe ilk ve sağlam adımını atacaksın.
Şimdi başlama zamanı.
E-Book İçeriği;- Giriş
- Genel Anlatım
- DropShipping Nedir?
- Sermayesiz DropShipping Nedir?
- Ürün Bulma
- Ürün Bulma Metotları
- Ürün Bulurken Dikkat Etmeniz Gereken Konular
- Ürünün Tedarikçisini Bulma
- Kategori Belirleme
- Mağaza Oluşturma
- Genel Ayarlar
- Mağaza Sitesi Oluştururken Püf Noktalar
- Mağaza Genel Püf Noktalar
- Ödeme Sisteminin Ayarlanması
- Organik Trafik Çekme Metotu
- Organik Trafik Çekerken Dikkat Etmeniz Gereken Püf Noktalar
- Metot Uygularken Dikkat Etmeniz Gereken Püf Noktalar
- Metot Stratejisi ve Disiplini
- İlk Siparişte Yapılması Gerekenler
- Son
SSS- Bu e-kitap kimler için uygun?
Bu e-kitap, e-ticarete sermayesiz başlamak isteyen herkes için uygundur. Özellikle öğrenciler, ev hanımları, ek gelir arayanlar ya da içerik üretme konusunda istekli olanlar için birebirdir. Teknik bilginiz olmasa bile adım adım rehber sayesinde kolayca ilerleyebilirsiniz.
- Eğitimde reklam kullanımı anlatılıyor mu?
Hayır. Bu eğitim tamamen
reklamsız ve organik yöntemlerle nasıl satış yapılacağını anlatır. İçerik üretimi ve sosyal medya üzerinden doğal şekilde mağazanıza trafik çekme üzerine kuruludur.
- Dropshipping yaparken nereden ürün bulacağım?
Eğitimde ürün bulma metotları, tedarikçi bulma yolları ve dikkat etmeniz gereken püf noktalar detaylı şekilde anlatılıyor. AliExpress, Temu, CJ Dropshipping gibi platformlara nasıl yaklaşacağınız da öğretiliyor.
- Türkiyeden bu sistemi uygulayabilir miyim?
Kesinlikle evet. Eğitim Türkiye'den Shopify veya benzeri platformlarla dropshipping yapmak isteyenler için de uygundur. Ödeme sistemleri ve tedarikçiler buna göre ele alınmıştır.
E-Book Fiyatı :
500₺ 1000₺
PDF Formatında Teslim Edilecektir. Her Türlü Desteğimiz Bulunmaktadır
Satın Alım & Bilgi İçin
WhatsApp veya
TelegramdanUlaşabilirsiniz.