Odeaweb / Hayalhost
bu iki ilede çalışıyorum destek talepleri ve ilgileri gayet güzel ama diğerini tanımıyorum
teşekkürler hocam
Şu şekilde görüşlerimi puanlamak istiyorum.
Odeaweb:
- Performans: 6/10
- Destek: 9/10
Hayalhost:
- Performans: 4/10
- Destek: 7/10
İsimkaydet (müşterilerimizden aldığımız bilgilere göre):
- Performans: 5/10
- Destek: 7/10
ağırlıklı olarak odeaweb ve hayalhost arasında kaldım ama isimkaydet'inde adına sıkça denk geliyorum forumda hocam
3 aydır hayalhost ile kendi web sitelerimi
10-12 aydır da sunucun.com.tr ile çalışıyorum iki taraftanda memnunum açıkcası hayalhost öneririm.
teşekkürler hocam
HayalHost hem destek hem performans 10/10 tavsiye ederim
teşekkür ederim hocam
AydinCloud. Önerimdir. Buraya da bakabilirsiniz hocam. Ben memnun kaldım. 3 Firma arasında da Odea kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardı. Fiyatları da uygundu
teşekkürler hocam
@HayalHost; müşteri hizmetleri bakımından iyi,ara ara 5-10-15 dk lık kesintiler oluyor. 5 gün deneyip beğenmezsen iade garantisi var.ben kullandım. logoweb kesinti açısından daha iyi diye oraya geçtim ama vds m de sıkıntı var. onayımı almadan sorun çözümü için vds mi kapatmışlar,hala kapalı.
vds için nereye gidersen git mükemmeli yok gibi.
bulursan bana da söyle,ben de alayım.
mükemmelde gözüm yok aslında, genel olarak stabil olsun, destek konusunda saatleri aşan dönüşler olmasın yeterli yorumunuz için teşekkürler hocam
Tartışmasız hayalhost performans, destek tarafında en iyisi.
teşekkürler hocam
@HayalHost; kullanıyorum çok memnunum, kesintilere daha denk gelmedim yada fark etmedim hissettirmedi hiç

Müşteri hizmetleri çok hızlı ve çözüm odaklı.
teşekkürler yorumunuz için hocam
genel olarak hayalhost tavsiye ediliyor gibi duruyor