soylenmezsmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar,
Gerçekten oldukça haklısınız ama bu olayı 3 gündür devam ediyor,evet 1 dakika evet 2 dakika civarında kesintileri oluyor ama daha öncesinde plansız bildirisiz kesintilerin 7-12-24 saat ve üzerinde bazı kesintiler olunca milletimiz de doğal olarak korkuyor.
Örneğin ben projemi kodluyordum istek attım ve timed out yedim ve öyle farkettim saat 15:00 tam mesai süreleri içerisindeyiz.Olası durumlara karşı insanlar bu ve bu tür sitelerden yüksek meblağlarda ücret kazandıkları için normal karşılamak gerek.
Emin olun hosting firmaları emeğinin karşılığını alıyorlardır
Selamlar,

Size hak vermiyor değilim, yanlış anlaşılmasın.

Ancak site, uygulama vs ait yedeklerinizi manuel olarak kendiniz sağlarsanız panik olmayı gerektirecek bir durum yok esasında.
En fazla o firmadan başka firmaya yedeğinizi aktarmak kalır size. Yani yedek olduğu sürece kafanız rahat eder. ( bunu olası felaket senaryosu için söylüyorum )

Plansız kesintiler konusunda ise bunu yapan firma çok az. Ve bunu yapan bir firma ile ben çalışmam şahsen. Asla işim olmaz, kimse kusura bakmasın.

Planlı kesintiler ise maalesef katlanmak zorunda olduğumuz bir durumdur. Yani bir firmanın durduk yere müşteri kaybetme riskine gireceğine ihtimal vermiyorum.
Nihayetinde onlar da alt yapı vs kalite açısından güncelleme yapmak durumundalar, bizler de elimizden geldiğince destek olmalıyız.

Benim konuda ki ilk yorumum anlık kesinti ile anında konu açanlar içindi özellikle bunu belirtmem gerek. Var maalesef böyleleri. Neden yaparlar, hiç bir fikrim de yok.
Ve inanın yıllar öncesinde sırf bu nedenle hosting sektörüne girmekten vazgeçmiştim

Yedek alın, relax olun derim

İyi çalışmalar diliyorum, kolay gelsin.