candemiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sorun binance'de değil... Sorun bizde! bizim bankalarda! benimde başıma geldi. Tabi sizin kadar miktarda değildi. Şube ile görüşüp merkeze dilekçe gönderdim blokeyi kaldırdılar. Şuan nerde büyük hareket varsa izlemeye takılıyor.
Bloke 25 Haziranda konuldu. 25 Haziranda ne para girişi ne para çıkışı var. İçeride öylece duran parama el konuldu. O gün para yatırmış olsam şüpheli işleme düşse ve incelense anlayacağım. Gerçi onu bile anlamak mümkün değil, inceleme hesaptan diğer hesaba transfer geçerken yapılır. Uygun görüldüyse banka tarafından onay verilir diğer bankaya geçer. Burada bu tür işlemde yok bilgi de yok.

webirinci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
binance tam yoluna çıkmış geçen stop emrim gelmeden stop etti diyorum ki o saniyede fiyat ulaşmadı ne dediysem dinlemediler saçma sapan cevaplar verip görüşmeyi sonlandırdılar
Canlı destek bölümü tam bir fiyasko. Türk çalışanlar olduğu sürece asla disiplin, tutarlılık, doğru karar ve yönetim beklememek lazım. Keşke global olarak kalsalardı. İnsanımız da sıkıntı olduğu için bu sorunları yaşıyoruz.

Güncelleme : Hukuk departmanlarına attığım mail sonrası kısıt işlemi incelemesi hızlandırılıp hesapta ki bloke an itibari ile kaldırıldı.