https://www.r10.net/sorum-var/443918...aki-komsu.html geçen haftalarda açtığım konu hakkındaki gelişmeleri söyleyim önce;
Ev sahipleri ve komşular olarak yapılan görüşmeden de bir sonuç çıkmadı komşunun ağzı çok iyi laf yapıyor yap gibi üste çıkmaya çalışıyor vs üzerinde iftira falanda attı dövmek üzereyken beni uzaklaştırdılar görüşmeden her neyse sonuç olarak taşınıyoruz.
Geçeceğimiz evin altyapısı ile ilgili yaptığım görüşmelerde ttnet vdsl olarak 50 mb'ye kadar hizmet verirken superonline fiber olarak 1000'e kadar hizmet veriyor superonline kendi altyapısını çekmiş sanırım çayma bedelini karşılıyor ve kurulumu yapıyor.
Ttnet ile fiber arasında çok aşırı fiyat farkı da yok sanırsam ama daha önce superonline kullanmadım hiç kullanan arkadaşlar var ise fikirlerini öğrenebilir miyim.
hocam benim evimde 2 internetim var bir tanesi superonline bir tanesi türk telekom ikisinde de aboneliğim var yedekli olması için 2 internet kullanıyorum eğer superonline kendi altyapısını kullanıyorsa size hizmeti başka bir firma üzerinden vermiyorsa gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz