beyan zorunlu oldu zaten TL yatırıncada TL çekincede veya kripto yatırıp çekince beyan istiyorv beyanı doldurup onayladığınızda birkaç dakika sonra para kullanılabilir oluyor. Bunu binance istemiyor devlet istiyor.
Beyan, transferlerde yapılıyor. Hangi hesaba gönderiyorsunuz, neden gönderiyorsunuz, kaynağı nedir vb gibi.
Binance TR hesabımdan yine kendi Binance Global hesabıma atarken zaten soruyor bunu. Şuan bana uygulanan kısıt böyle bir şey değil.
Hesabım tamamen blokeli şuan. Devletin istediği beyan bu değil, o bir kaç dakika da doldurduğumuz kısa bir prosedür.
Dediğim gibi 25 Haziranda bir TL yatırımım da yok. Kendiliğinden kapattılar hesabımı.
destek ekipleri hızlı dönüş sağlıyor hocam bakmanızı tavsiye ederim.
Destek ekibinin tek söylediği '' süreç hakkında bilgimiz yok biz destek ekibiyiz hukuk ekibimize mail atın bilgi isteyin, ne kadar sürer bilmiyoruz ''
ben de aynı şekilde trade yapıyordum , otobüse bindim piyasaya bi bakayım dedim , bir de ne göreyim. K.adı şifre istiyor. içindeki varlıklarla birlikte tamamen kapatılmış. paramda gitti hevesimde gitti.
Sizin durumunuzda problem olacağını sanmıyorum hocam. Sanırım inceleme süresi 72 saat. 72 saat sonunda aktif olacaktır diye tahmin ediyorum. Siz yine de müşteri hizmetlerine bi sorun . kalibre yüksek olduğu için belki de masak veya maliye kontrol etmek istemiştir. yada binance kendisi kontrol etmek istemiştir.
Bugün bekleyeceğim, olmazsa Pazartesi günü ofislerini ziyaret edeceğim.
Masak kontrol etmek istemiş olsa dahi bununla ilgili bilgi verilmeli. Kaldı ki istemediklerini biliyorum. Binance'ın kendi uyguladığı bir şey bu.
Burada da bunun habersiz yapılması çok yanlış, umarım hatalarının derhal farkına varırlar. Kimse kanunlardan üstün değildir.
Çözüldüğü an sizin gibi yapacağım bende