Sorudata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçen gün whatsapp durumu paylaşmış" bana defalarca hesap yaptırıpta başka yerden sözleşme imzalayanlara hakkımı helal etmiyorum diye" sormaya çekiniyorum yani
Hocam artık o senin danışmanın. O yüzden sormaktan çekinme. Bu iş için para alıyor. Ve ayrıca bu paylaşımı yapmış olması çok iğreti durmuş. Onun görevi o. Sorulacak sorulara cevap vermesi için orada çalıştırılıyor.

Kişiler belki daha iyi bir fırsat bulup başka bir yere gitmiştir. Bunun için hakkımı helal etmiyorum demek büyük aymazlıktır. Yaptığı iş için para alırken hak hukuk helal harama dikkat ediyor mu acaba?

xAsAx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben aynı soruyu başka evimden araba alırken sordum size nakit para vermeycekleri için onlar paranın tamamını satıcıya atıyor... kendi aranızda öyle halletmenz lazım ve satış dğerini öyle göstermeniz lazım... sakata gelirsiniz. ama yined sorun kalan bakiyeyi başka tasarrufa veya ödemeye ayırabilirler

Hocam yok öyle bir şey. Mümkün değil. Bu dolandırıcılığa girer. Asla ama asla bu tür firmalar böyle bir şeye dahil olmazlar.

3 milyonluk araba için sisteme girersin. Arabayı 2.5 milyona bulursun ve ödemen 2.5 milyon ve diğer masraflarda son bulur.

İllaki 3 milyon şartı yok.

Eğer kişi 3 milyonluk araca girer ama 3 milyondan fazlaya araba bulursa o zaman firma biz hepsini ödeyelim, sen bize sadece 3 milyon öde mi der? Elbette hayır.