Alkanmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O parayı 6 ay sonra gelince de kazanacaksan sıkıntı yok git yap ama kazanmayacaksan bedelli düşünülebilir
her 2 şekilde de kazanılır.

depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 ay için 200 300 k vermenin hiç mantığı yok. Özel mazeretleriniz varsa verin tabi ama totalde milyarder değiliz. Dursun elinizde.
,
Vermezsek geldikten sonra işler şu an olduğu gibi gitmeyecek.

ahmetydb33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğerki aylık olarak 40501 Tl kazanıyorsan değer ama aylık olarak 40499 Tl kazanıyorsan değmez direk oalrak 6 ay yapılır bence bu tamamen senin kazancına bağlı bir durum
Üzeri kazanıyorum.
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parası olan 1 saniye düşünmez.
6 aydır düşünüyorum bunu gitsem mi gitmesem mi

yasinkarakus41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş borcun harcın yoksa , arkada düşüneceğin kimse yoksa git , ben 15 gün yaptım ama mecburiyetten , 29 yaşımda gittim askere şirketim vardı bırakamadım. 15 günde on numara sohbetler on numara arkadaşlıklar kurdum. 9 yıl geçti hala görüşüyorum o arkadaşlarımla tiacret yaptık , yedik içtik eğlendik... Eğer arkada düşüneceğin birisi yoksa , düşüneceğin bir işin yoksa git , her şey zamanında güzel.
Vergi borçları var. Aslında yeni ortam ve insanlar iyi gelir ama mevcut işler hep aklımda kalacak.

adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam işlerin önemliyse dijital üzerinde çalışan adama 6 ay çok. Ayrıca oraya gidince bedellileri görünce ben ne yaptım dememe ihtimalin az :S bizimkiler x2 ödesemde eve gitsem diyordu 🤣🤣
Nakit durumun iyi değilse 6 ay yap. Sana bağlı yani.
Bakalım