A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bu gardaşım. Tüm sır bu cümlede gizli. Ne mutlu akledebilene
bu adam diyelim ki hırsız. Diyelim ki hakkaten calmiş. 20 yildir çalan ak parti belediyelerine ses cikarilmazken sadece istanbul belediyelerine caldı suclamasi ile iceri atmak

Yüzlerce belediye yıllardır Akp de, Arkadaş hiç birinde mi yolsuzluk hırsızlık olmadı. Neden Akpli belediyelerden bu zamana kadar yolsuzluk hırsızlık bakımından bir kişiye bile soruşturma açılmadı.
Allah aşkına elini vicdanına koy. Bu soruyu sor kendine ve cevabını bulmaya çalış.
Akpli belediyelerin tamamı mı yeni doğmuş bir bebek kadar masum. Neden hiç biri hakkında en ufak bir soruşturma açılmadı bugüne kadar. Neden. Neden.
Ey Akpli dostum. Hani Müslümandın. Yolun Hz Ömerin Yolu İdi. Hani Yolun Hz Ömerin Adaletinin Yolu İdi.
Allah aşkına Akp de Hz Ömerin Adaletinden En Ufak Eser Var mı?
Gardaş dedikleri turkmen ulkelerden bile cizik yediler. Yedi duvel bize düsman kesildi. Bir gece ansizin... dedikleri Yunanlar tüm egeyi silahlandirip kuşattı. Mavi Vatan doktrini alenen iptal edildi. Meb in içi tamamen boşaltıldı. Tek derdi para olan ogretmencikler doldu. Adamcilik legal hale geldi. Ulke olarak ahlak seviyesi zaten deniz seviyesi altina indi. Dindarliktan çokkk uzak serseri bir genclik yetistirdiler. Imam hatiplerin dahi içleri bosaltildi. Cakal yuvası oldu. Eski ciddi anlamda degerli dini bilgilere sahip gencler mezun olmuyor artik. Halk arap aşıği oldu. Milli benligimizi, kültürlerimizi unutturdular. Yawww daha açık konusayim, ben yillardir namazı bıraktım. Bunlarla ayni safta olmak dahi istemiyorum. Elimden gelse ayni dine bile mensup olmak istemiyorum da şükür ki Allah korkusuna hala sahibim. Ha onuda sorgulamiyor değilim son zamanlarda. Kafam cok karışık. )))