Mirzabeyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıntıladığım hocalarıma katılaraktan, konu sahibine ithafen;

Hocam öve öve bitiremediğiniz Rusya'ya bakın iyiymiş gerçekten..!

Bknz

Ayrıca Rusya'ya gitmiş biri olarak söylüyorum; erkekleri bildiğin kalas ve gülmekten çok aciz insanlar kısacası sıfatsızlar. Keza yine Erkekleri vodka delisi oldukları için cinsel durumları'da malûm sıkıntılı. Hal böyleyken kadınları aldatmaya yer arıyorlar.. Sevgilisi olan bir kız ailesinin evine getirip birlikte olabiliyor. Namus ve ahlak kavramı bizimle uzaktan yakından alakası yok..!
Üstte verdiğim örnek güncel haber ve bunun gibi çok olay yaşanıyor durum ne kadar vahim 1 yıl üstü yaşayanlar bilebilir. Linkte haber insanlık dramı olduğunu vicdandan çok uzak olduklarını gösteriyor. Ha hepsi mi öyle elbette hayır ancak uyuşturucu kullanımı haddinden fazla...! Orda esmerler'e yani sarışın olmayanlara'da kadınlarından başkası (o da hepsi için geçerli değil) bakmazlar. Tuvalet olayı zaten sıkıntılı yıkamadan pantolon çekmek nedir abi ya bir kadını duşa sokmadan aman diyim...!

Kısacası bir ülkeyi %99 seviyesinde överek kimseye iyilik yapmazsınız. İyi forumlar 🌹
Birincisi ben övmüyor gördüklerimi tecrübe ettiklerimi ve izlenimlerimi aktarıyorum ikincisi siz haberi nerenizle izlediniz bir fikrim yok lakin , haberdeki söz konusu şahıs belaruslu ve hareketleri ortada. Üçüncüsü , rus erkeklere gelince , çevremdeki herkes translate kullanarak benimle uzun uzun sohbetler etti kimse beni dışlamadı . Siz bulunduğunuz ortamı , takıldığınız kişileri gözden geçirin bence. Dördüncüsü evet kız veya erkek , sevgilisini ailesi ile tanıştırır evine getirir oturur kalkar bu normaldir , beşincisi senin gibi sığ zihniyete sahip birisiyle ciddi ciddi tartışmak ve ikinci hesabımı da banlatmak istemiyorum. Tuvalet olayı da yine sizin temizlik öğretinizle alakalı üstadım. İnsanlar duşunu alıyor ıslak mendilini sabununu kullanıyor . Size ne dokundu da böylr kin ve nefretle yazdınız ? Rusya da bir şey mi yaptılar size ?