Ne zaman son buldu peki? Kaybettiniz mi her şeyi yoksa kurtardınız mı? Ben tespit edemedim virüsü.
Ben format sonrası piyasadaki en iyi anti-malware'ları kurup hepsinde pro açmıştım bilirsiniz kart ekleyince 30 gün bedava olayı vs. taramalarda hiçbir şey çıkmadı fakat bu süreç yaklaşık 1 ay devam etti. 25 Mart'ta yedim son deneme 19 Nisan tabi bu benim bilgim dahilinde olan. Ubisoft dışında hiçbir hesabımı kaybetmedim, giriş yapıp şifreyi sıfırlasalar da geri aldım. Özellikle borsa ve oyun hesaplarınızı vuruyorlar. Kripto param yok, olsa onları da çoktan söğüşlerdi bunlar. Adamlara hiçbir şey sökmüyor, forumda satılan çerezler var ya aynı mantık at çalıştır bütün değerleriniz öyle elden ele dolaşıyor. Bilgisayarınızda giriş bilgilerinizi kaydettiğiniz her hesap risk altında. Forumda satılık çerez konusu gördükçe de aklıma bu olay geliyor travma oldu yeminle.
Size önerim hesaplarınıza girip şifrelerinizi güncelleyin ve giriş yapılan yerleri temizleyin, bu cookie illeti nasıl sıfırlanıyor neye göre işlem yapılıyor bilmiyorum benim bildiğim şifre değişince tokenların vs. değişmesi lazım adamlar buna rağmen giriyordu ben de defalarca kez değiştirip durdum anca kesildi.