firatcelikdev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Ben şuana kadar bir giriş maili almadım, beklesem mi yoksa beklemeden değiştirsem mi bilmiyorum. Her yerde aynı şifreyi kullanırım birde E-Devlet'ten tutun her yere. Ama çoğu yerde de aynı şifreyi kullandığım için 2 Adımlı Güvenlik Doğrulamasını hep açarım. En önemlisi Google Fotoğraflar. İnsanın özeli var hocam, inşallah fotoğraflarda sıkıntı yoktur. Utanma meselesine gelirsek siz ne diyorsunuz hocam? Babam yanımdaydı o sırada "ben ne yaptım lan, virüs bu" dediğimde babam dönüp virüs mü yedin dediğinde evet baba diyemedim. Kendilerine her gün tembihlerim yapmayın, her linke tıklamayın, indirmeyin, bana sorun diye başlarının etini yerim. Utanç verici, kendimden nefret ediyorum. Kodu okusam anlarım belki. '/qn' komutunu farketmedim...
Hocam şakasız söylüyorum şafak operasyonu çekiyorlar, programı 02 gibi indirdim 04 gibi işimi bitirip bilgisayarı kapatıp yatağa geçtim ve her şey bilgisayarı kapattıktan sonra olmuş özellikle 05 sularında dibine kadar abanmışlar. Hayır yani nasıl bir güvenlik sistemi varsa adamlar şifreyi değiştirmeme rağmen giriş yapıyorlar, cookie cookie tamam abi şifreyi değiştirdik bu cookie token hiç mi değişmiyor? Özellikle Amazon hesabımı çok zorladılar, şifre sıfırlama gönderip duruyorlardı. Ubisoft hesabım patladı onu alamadım çünkü ciddi ve bilimsel anlamda söylüyorum "ubisoft'un aptallardan" oluşan bir destek ekibi ve arpanet'ten kalma destek sistemleri var günümüze ayak uyduramamışlar.

Yaşadığınız hissiyatı çok iyi biliyorum en azından benim kadarını yaşamamışsınız o da iyi, 1 hafta boyunca gerçekten depresyona girdim aklıma geldikçe sinirden masaya falan vuruyordum. Session hijacking olduğu için 2FA hiçbir fayda etmedi, adam bildiğin instagram hesabımdan sağa sola takip atmış oysa 2FA açık ve uygulama sadece telefonda yüklü. Bilgisayarı formatlayıp şifrelerinizi değiştirin, ben değiştirmeme rağmen yine de giriyorlardı bütün cihazları kaldırıp 2-3 defa şifre değiştiriyordum. Session hijacking yemediğiniz sürece sorun yok, eğer onu yemişseniz 2FA da işe yaramıyor yani.