ahmetkucukonder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de göz göre göre acil ihtiyaçtan dolayı crackli program kurmuştum, genelde eski olunca virüslerin hostları da ölmüş oluyor ama bu defa tazesine denk gelmişim. Sizde oldu mu bilmiyorum ama bana feci bir şekilde hayattan soğuma kendimden utanma hissiyatı oturmuştu, ulan sen bunu yiyecek adam mıydın be kafası İşin kötüsü ben session hijacking yemiştim, girilmeyen hesabım kalmamıştı ve bu süreç 1 ay boyunca sürdü 2009'da açtığım mailin şifresini kaldırıp authenticatore bağlamıştım her gün birileri girmeye çalıştığı için onay bildirimi geliyordu Adamlar üye olduğumu hatırlamadığım yerlere kadar girip şifreleri değiştiriyordu ve hepsi farklı kişiler, muhtemelen bir yerlerde dağıttılar aralarında Türk IP'ler de vardı vah vah oturup tüm gün boyunca şifre değiştirmiştim
Geçmiş olsun hocam. Ben şuana kadar bir giriş maili almadım, beklesem mi yoksa beklemeden değiştirsem mi bilmiyorum. Her yerde aynı şifreyi kullanırım birde E-Devlet'ten tutun her yere. Ama çoğu yerde de aynı şifreyi kullandığım için 2 Adımlı Güvenlik Doğrulamasını hep açarım. En önemlisi Google Fotoğraflar. İnsanın özeli var hocam, inşallah fotoğraflarda sıkıntı yoktur. Utanma meselesine gelirsek siz ne diyorsunuz hocam? Babam yanımdaydı o sırada "ben ne yaptım lan, virüs bu" dediğimde babam dönüp virüs mü yedin dediğinde evet baba diyemedim. Kendilerine her gün tembihlerim yapmayın, her linke tıklamayın, indirmeyin, bana sorun diye başlarının etini yerim. Utanç verici, kendimden nefret ediyorum. Kodu okusam anlarım belki. '/qn' komutunu farketmedim...