HSCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hobi olarak yapıyor iş olarak bakmıyorsanız sorun yok zaten.
Ama yükselmek istiyorsanız zaten birsürü tarih kanalı var üstelik bazılarında animasyonlar da var izlemesi keyifli. (Ör: yusuf kayaalp, dft tarih vs.) Sizin videolar slideshow mantığında ilerliyor. Sıradışı bir konsept bulmanızı tavsiye ederim.
Sağolun hocam yorumunuz için çok değerli. Farkındayım dediğinizin. Bilgime güveniyorum tek nokta o. 2014 ten beri tarih konularında yazıyordum zaten. Ruhi çenet bile yeniydi o zaman youtube için. Hatta o zamanki blogumdan alıntı yaptığını da farketmiştim bence hatta yorum olarak yazmıştım ona. O dönem wm aracı forumundaydım. Orada çok önerdiler youtube yap diye. Hatta mikrofon alıp sesimle aynı sistem videolar yaptım. Aslında gidiyordu da. Ancak normal bir işim olduğu içi yönelemezdim. Sesimin ve yüzümün belli olmasını istemiyordum.
Tekrar başlamamın sebebi yapay zeka oldu. Sesimi klonlayarak artık bu videoları yapabiliyorum. Bu açıdan özgürlük benim için. Zaten hobi olmasa 2 senedir video yüklüyorum ve daha para kazanmam açılmadı. Şimdiye kadar en az 10 kere bırakmam lazımdı. Son videomun ilk yazısını 2013'te yazdım diye hatırlıyorum mesela.
Yani yapabildiğim formatta ilerleyerek kitle oluşturmayı hedefliyorum. Önceliğim izleyicilerin videodan doyum alması. Farklı ve yapıcı fikirlere her zaman açığım.
Teşekkürler.