yusufi4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam iyi günler öncelikle hayırlı olsunn inşallah cesaret edip hiç bir şey bilmeden etmeden yola koyulup gitmişsiniz en büyük başarı her zaman ilk adımı atmaktır devamı Allah'ın izniyle bir şekilde gelir
Aklıma takıldı hiç Din hakkında bir şey yazmamışsınız orda hangi din veya dinler benimseniyor Müslümanlar için ibadet yerleri fln var mı bizdekilerden ne farkı var merak ettim şimdiden teşekkürler 😊
çıraklık dönemimden 30 yaşıma kadar düşünerek yaşadım. Artık biraz lambur lumbur yapmanın zamanı geldi diye düşündüm zaten bir çok ülkeyi gezip görüyordum , daha ne kadar kötü olabilir dedim ve bir anlık hışımla tamamen çıktım tr server dan ((: burada kiliseler olduğu gibi camiler ve mescitler var . Camilerin sayısı çok değil lakin mescitler biraz var . Ülkenin iş gücünün belki de yarısı Azeriler ve özbekler tarafından karşılanıyor müslümanlar çok var .
Kimse sen alevisin sünnisin gibi muhabbetler yaptığını görmedim farklı inançlara sahip oldukları halde . Bir misafirlik sırasında , domuz eti pişirilmiş ve benim için ayrı tabakta , ayrı tencerede , ayrı malzemeler ile dana eti hazırlamışlar . Ben her iki etin birlikte pişirildiğini düşünerek yemek istemedim , sonradan durumu açıkladıklar (: böyle olaylarda oluyor . Ama dediğim gibi , kimse kimseye sen şusun busun deyip saygısızlık etmiyor . İllaki müslümanları sevmeyenlerde vardır %1000 özellikle burada yaşayan ermeniler . Asya da böyleydi , kimse kimseye bir şeyleri dayatmıyor… ah üstadım , kafayı çıkartınca dışarı görüyorsun bazı şeyleri de neyse , ülkemi seviyorum , kalsam kalırdım da şükür gelirim fena sayılmazdı ama neyse silivri soğuktur yazmayacağım.