Konu
Türk Telekom Tarafından Kandırıldım ne yapabilirim
26-06-2025, 14:00:32
Dabatay
Vahitalperen adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
hocam ama geçiş yapmadan önce ısrarla geçerli olacak mı diye sormama rağmen evet hat alma zorunluluğu yok geçişlerde de olur dedi her iki müşteri temsilciside çünkü ona göre geçececktim
Kardeşim, bu sürecin aynısını ben de yaklaşık 7 ay önce yaşadım. İnan, inanılmaz uğraştırmışlardı. Özellikle bayide yapılan bir işlem hatası yüzünden günlerim boşa gitti. Sonunda herkesi seferber ettim. Önce BTK üzerinden şikayet kaydı oluşturdum, ardından tekrar bayiye gittim. Hatalarını kabul ettiler ve Türk Telekoma dilekçe gönderdiler. Çünkü sorun tamamen bilgisiz çalışanlardan kaynaklanıyordu.
Bu işin peşini sakın bırakma. Önce BTK, ardından Şikayetvar ve Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi oluştur. Süreç uzun sürebiliyor 2 ila 3 hafta ama sonunda mutlaka bir çözüm oluyor.
Yalnız en kötüsü ne biliyor musun? Hatalı işlem onların yüzünden olsa bile, kullandığın günlerin ücretini senden kesiyorlar. Yani mağduriyet yaşadığınla kalıyorsun. O yüzden ne kadar erken harekete geçersen o kadar iyi.