normalde ben elbistanda iken son yıllarda elektrikle ilgili sorunum yoktu evde ama buna ragmen ups kullandım hep,çünkü daha öncesinde çok sorunluydu voltaj meselesi ve biçok parçamı yaktım elektrik gidip gelmesi yüzünden.tabi eski sistemlerdi,daha kolay yanıyordu bu durumda parçalar.şimdi bu konuda daha saglıklılar ama yinede garantiye aldım işimi hep.
sonra,geçen yıl ailemin yanına mersine taşındım.elbistanda iken benim ups bozulmuştu,yenisini almayı düşünüyordum ama bizimkiler dedi ki burada jenaratör var,elektrik sorunun yok.bende almadım haliyle ve mersinde ups hariç diger parçalarım hazırdı,kullandım öyle.sonra gördüm ki ikisi çok farklı şeyler,elektrik gidiyor ve 15 sn sonra geliyor tekrar,jeneratörle.mecbur ups almam gerek bian önce derken korktugum başıma geldi ve ekran kartım yandı.1 yılı geçti,onboard ekran kartı ile kullanıyorum pcyi ve yapmak istedigim nerdeyse herşeye engel oluyor bu çünkü ekran kartı istiyor kullandıgım nerdeyse her yazılım.acaba modemede bi ayrı ups mi alsam diye düşündügüm dahi oluyor
Hangi ups yi aldınız acaba?
önerilerde bulunabilir misiniz. Sadece kasa için alacağım bende.