Merhabalar ; kesinlikle söylediklerinize katılıyorum. Kadınlar özgür , ama özgürlük kavramını sapkınlık veya aldatma gibi kavramlar ile karıştırmıyorlar. kadınlar ve çocukların güvende olduğu alanlarda doğal olarak erkeklerinde endişe edeceği bir konu kalmıyor. Bu yüzden Herkes güvende oluyor. motornia , babuşkinskaya ... o taraflara sık gidiyorum lakin henüz gruplar halinde gezen kekolarlar karşılaşmadım. İstanbul insani yiyip bitiriyor. Trafiği bir dert , işi bi dert her şeyi bi dert. Kocaeli de öyle. .
Byk yı yazdım bir kenara , hafta sonu gideceğim. Et konusunda ne yazı ki dana , balık ve tavuktan başka et yemeyi sevmiyorum. Etlerin kokuları bi tuhaf geliyor burnuma. Sadece geyik etini merak ediyorum kırmızı şarapla güzel olacağını tavsiye etmişti bir arkadaşım. umarım deneyebilirim.
Eğer 'Yağlı et' seviyorsan ayı etini dene mutlaka. Ayı etinin bir kafadan yapılanı bir de vücuttan olanı var. Kafa daha ağır bir tadı var.
Dana ile ilgili de tuzlu kurutulmuş çok tuzlu etler var ama bir de 'smoke dry' dediğimiz dumanda kurutulanlardan var. Onları seveceğini düşünüyorum.
Byk işin zirvesi kendileri de hayvancı oldukları için fiyatlar çok makul bir zincir restoran. Ama birkaç şubesi var.
Eskiden Hunters Lodge falan vardı moskovada ama çoğu kapandı ukrayna süreçleri sonrasında. Tavşan eti yenebilecek pek yer kalmadı...
Danilovski pazarda 'Ördek Burger' var. Onu da öneririm. Ben de et konusunda çok seçiciyim. Ama çok iyiydi oradaki ördek burger. Mağazanın adını unuttum tabelası ve tipinden tanıyorum hep. Siyah tabelalı keyifli bir yer.