Hocam web site işleri ve sosyal medya yönetimi ile ilgileniyorum. E-Book konusunda beni tatmin edecek bir e-book alamadım ne yazık ki. Kendi yaptığım E-Book'u da insanlara ücretsiz öğretiyordum az bilindiğini farkettim E-Book haline getirdim. Her sattığm alıp öğrenip kar elde etti. Ama şuan halkın çoğunluğu bu gelir modeline vakıf ve eskisi gibi gelir durumu yok.
Genel olarak insanlar para kazandıkları sistemi kendine özel tutar hocam ben dahil ondan dolayı kendi araştırmanızı yapıp size özel para kazandıracak işleri kendiniz keşfetmeniz lazım.
Youtube otomasyon yapıyordum, shorts içeriği tamamen bıraktım lanet olsun bu kadar tutarsızlık canımı çok sıktı e ticaret deneyeceğim
Yazılım şirketi açma yolunda ilerliyorum, aynı zamanda YouTube shorts ile ilgileniyorum, daha sonra bana yatkın fikirleri gerçeğe dönüştürme fikrim var
bu konu 2+2 gibi bişey zaten kimse paylaşmaz ama en azındna arkadaşa trenddeki önerileri verebilirdiniz (:
satılan şeylere bakmanı öneririm insanlar ne satıyor iş veren konu kısmında nelerle ugrasıyorlar felan böyle kendince analiz edip eksik veya rekabetin az oldugu biyerde var olmayı deneyebilirsin
Kendi gelişimi açısından daha faydalı olur oturup kafa yormadan bi iş yapılamaz uzun vadede kısa vadede belki gün kurtarılır o da zor ihtimal.
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Elbette kimseden hazır gelir kapısını önüme koymasını beklemiyorum. Ama bazen bazı trendler vardır onu takip etmek fayda sağlar. Ya da bir eğitim almışsınızdır memnun kalmışsınızdır, bunları sormak istemiştim.