NonLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Henüz 5 işlem açtım demişsiniz. Başlıkta ise her ay x3 kazanmanın yolunu buldum yazıyor. 10 yıldır sektördeyseniz açtığınız pozisyonların tamamen şansına terste kalmadığını biliyor olmalısınız. Kripto yatırımında para kazanmak istiyorsanız, geleceğini parlak gördüğünüz bir coine her ay ufak ufak alım yaparak yatırım yapın. Bunun harici kazanıyorum falan diyenlere inanmayın. Kimse bu kadar senesini bu işe ayırarak geliştirdiği sistem kazanıyor olsa bile paylaşmaz. En büyük maneviyat insanın zamanıdır.

Bunu hisse senetleri için birisi diyor olsa inanırım. Çünkü hisse senetlerinin bir dayanakları, somutlukları vardır. Çok fazla vakit ayırıp emek vererek, sektör analizi, haber ve teknik takipler yapılarak neden olmasın. Ama kriptoda bu durumun olması imkansız. İmkansız gördüğüm her ay x3 kazanılmasıdır. Kazanç elbette sağlanabilir. Bunu 30.000₺ parayı 3-4 sene önce kripto kaldıraçlı işlemlerde 1 ay içinde günlük alım satım ile 180.000₺ yaparak araba alan birisi söylüyor. Bu işte sürekli kazanç imkansızdır. Bu 180.000₺ ile araba almak yerine oynamaya devam etseydim, sonucu gayet iyi biliyordum.

Konuyu açan arkadaşa bir şey diyemiyorum. Tesadüfen üst üste açtığı pozisyonlarda başarı elde etmiş ve paylaşmak istemiş olabilir. Ama konuyu birkaç gündür güncellememiş. Acaba pozisyonları ne oldu? Böyle bir konu açıldıysa onu da sormak gerekir.

Keşke dediğin gibi bir sistem olsa herkes kazansa diyor bol kazançlar diliyorum..
Cuma günü güncelleyeceğim, devamlı işlem fırsatı olmuyor. Başlığı bir heyecanla açtım evet, riskli işlemler olduğunu da yazdım. Liq tehlikesi var. Zaten katılmak isteyen 10 dolarla denemelere girsin. 10 dolar kaybetmek çok fazla da kimseyi üzmez herhalde.

rtaxads adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi alabilir miyim?
alvarorecoba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgi alabilir miyim ?
limosros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi alabilir miyim
Mtg18100 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dahil olurum 300 dolarla ben de hocam. Bilgi lütfen
Shrlck35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi alabilir miyim?
eyyupp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi
Pm atıldı, mecx üyeliği olanlar başka bir maille yeni üyelik açabilirler. Kimlik doğrulaması yapılması da yeterli oluyor, üst düzey doğrulamaya gerek yok.