hahah rusya yakin ulke, sen dunyanin obur ucuna tasin ozaman farki gorursun

cok acaip seyler goruyosun. rusya Turkiyenin non-musluman hali, ama tabi musluman olmadiklari icin ve seni allah gibi yargilamicaklari icin orda yasam daha ozgur, cagdasdir. ilerde vatandaslik alirsan acaba askere cagiriyolarmi..umarim 3.cu dunya savasi cikmaz, biz oraya tasinsak sansimiza o da olabilir

d Bende rusya veya balakanlara tasinmak istiyorum, burda filipinlerde sokaga ciktigim an, hafif beyaz tenli oldugum icin herkes bana bakiyor, kendimi cok acaip hissediyorum ve yemeklerinde ET de falan seker var, cogu yemegi bi Turk icin yemesi gercekden zor. rusya falan oyle deil, cok yakin ulke oldugu icin..
haklısın üstad. Türkiye serverinin Non müslüman hali diyebiliriz. asyayı da gezdim. Çok kalabalık ve karmaşık geliyor bana oralar. Ayrıca senin durumunu burada ben yaşıyorum. 1,85 boyundayım ve esmerim. Burdaki herkes beyaz tenli veya sarışın. Yeşil veya mavi gözlü olmayanı dövüyolar

ben kabak gibi sırıtıyorum

Ama asya işi zor. ha ama Türkiye veya rusya olmasaydı , kesinlikle asyayı seçerdim. Nedensa avrupa nın çoğu bölgesi ve amerika , ingiltere bana pek cazip gelmiyor.