xumutx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hiçbir şey alamazlar 😂

Kendi şahsi yaşamış olduğum durumu anlatıyorum.

2015 de askere giderken ihtiyaç kredisi çektim kradini kartı ne varsa askerlik süresi boyunca yedim içtim askerden sonra geldiğim de icralar açılmış hesap kartlarıma bloke konmuş vs vs

Alamazlar şu şekilde alamazlar üzerine ev araba iş yeri tapulu mal vs yok ise tek yapacakları şey maaş haczi yapmak maaşınızın 4/1 kadar banka hesaplarına bloke koymak olacak

Sigortalı bir isim yok ömrüm boyunca devlet ile işim olmaz derseniz yapılandırma yapmadan ömür boyu o kalır ilerde kradi affı vade gibi şeyler geldiğinde yararlanıp ödersiniz veya hangi banka nereye icra açtı ise avukat ile anlaşma yapıp ödeyebileceginiz miktarda analsma yapar ödersiniz

Not: ben halen ödemedim ödemeyi düşünmüyorum devlet ile de çok ışım yok ilerde olur ise yaparım anlaşma öderim şuanlık tüm mal varlıklarım birinci derece yakınım olmayan birinde😂

Hesabıma 50 TL atın havada bloke konur 😂
Hocam benimde üzerime birşeyim yok maaşımın 4/1 ini alırlar ise benim işime gelir şuanda ayda 32.000 TL ödüyorum o zaman 11 falan olur benim için daha iyi olur yani. Asıl mesele şu ben zaten borcumu ödemek istiyorum sadece beni biraz rahatlatsınlar istiyorum gerekirse üzerine biraz daha faiz koysunlar ama vade uzatsınlar tek kredi haline gelsin ben ayda 15-20 arası öderim hiç problem değil kendilerine bunu ilettim ama gecikmiş borcunuz olmadıgı için bunu yapamıyoruz dediler yani paşa paşa ödüyorsun böyle devam et dediler bir anlamda. Bende ondan kaynaklı biraz zaman ödemeyecem beni aradıklarıdna bunu sunucam tek kredi yapıp 24 ay yaparlar ise öderim he yapmazlar ise ödemeyecem. Vermiş oldugunuz değerli bilgiler için teşekkür eder iyi forumlar dilerim