valla ben 6 ay üniversite kantininde çalıştım 00:00-08:00 ve öyle kalabalıktı ki birde öyle insanlar görüyordum ki kızların hepsinin amacı erkekti. Sevgilisi olan kızlar erkek kankalarıyla çok samimiydi benim psikolojim bozulmuştu hiçbir kızla konuşmuyordum bir erkek nasıl zevk vermiyorsa bir kızda aynıydı benim için. Asla hiçbir kızla iletişim kurmuyordum hepsinden iğreniyordum. Sonrada işte akıllandım üniversite okuyan kızdan asla olmaz diye. Daha geçen mesela 5 yıllık agamın 15 günlük flörtü ilişkisi olmuştu tamam mı baya kız samimiydi işte . sonra kız klübe gitmek için buna yalvarıyor yakarıyor. buda gidemezsin felan diyor. sonra kızın eski sevgilisini bulmuş işte nasıl bulduysa. kız eski sevgilisiyle hiç ayrılmamış. yani çocuğu arkadaşımla aldatmış. Kızlara güvenim hiç kalmadı çok büyük film çekebilirler. Çünkü arkadaşım diyor hiç bana kötü davranmıyordu hiç böyle birisi oldugunu düşünmüyordum diyordu. Sana diyeceğim valla kanka üni okuyan bir sevgilin olucaksada aynı ünide ol derim. sen ankara da o bursada atıyorum imkansız böyle bir ilişki yürümesi