Nisanın başında haber sitemi açtım eski bi haber sitesi. ilk içeriklerimi girerken hemen 3-5 dk da sıralamaya giriyordu. ai ile botla içerik girmeye başladım ama taslaktan alıyorum sonra ben bu ai'yı açık unuttum bu direk paylaşım yaptı günde 3-5 tane sürekli haber girdi. bunu farkettim fakat site bi index alıyor bi almıyor gibiydi. sonra backlinklerle desteklemeye başladım, footer backlink vs aldım r10da kaliteli backlink satanlardan aldım ve dışarıdan da desteklemeye özen gösterdim derken site kitlendi 1 indexim var o da anasayfa, search panelde veri falan da görünüyor sorun yok ama google index almıyor. ben ai lı tüm içerikleri sildim yarısını da tekrar editledim %0 ai olacak şekilde sıfırdan tüm içerikleri tekrar yazdım (yarısını sildim) düzene soktum. ardından günde 2 haber düzenli girmeye başladım. fakat google inadına ne sitemapıma giriyor ne index alıyor. ben bu trafiği googledan almazsam sıralamaya girmezsem nasıl trafik alacam. konu hakkında yok mu bu sorunu çözebilen tecrübesi olan lütfen yardım edin daraldım bu googledan.