📉 Instagram Algoritmasıyla Ters Düşen Bir Deney Başlattım ve 1 Günde 1.750.000 İzlenmeye Ulaştım 🚫📊

Herkes “şu saatte paylaş”, “şu hashtagleri kullan”, “şöyle etkileşim alırsın” diyor ya… Ben tam tersini yaptım. ⏰⛔ Hashtag yok. Optimal saat yok. Ne tutuyorsa, ben onun zıttını yaptım.

Yeni açtığım bu deneysel hesapta 30 gün boyunca Instagram algoritmasına tamamen ters davranarak içerik yükleyeceğim. Deneyin daha ilk gününde 1 milyon 750 bin izlenmeye ulaştım.

Bu bir şans mı, yoksa gerçekten sistemin açığını mı bulduk?

Bu deneyim devam edecek. İlginç sonuçlar çıkarsa burada detaylı paylaşacağım. Takipte kalın.

eraymolla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 videoda mı oldu bu? 0dan açılan hesapta 6 videoda? ayrıca videoları kendiniz mi oluşturuyorsunuz?
Evet. Toplu olarak tek video izlenmeden alınmadı istatislikler. 6videodan 900bin 200bin 250bin 50bin 70bin gibi hepsi. Varolan Videolara Editler Yaparak İzleyici Ekranda Tutmasını Sağlıyorum.

Volkanabriyok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanıcı adı iletir misiniz merak ettim hesabı
👋Merhaba,Kullanıcı Adını Seri Bittiğinde Yayımlayacağım

Gün 1 Stats 👇
Takipçi:1754,Gönderi:6

Gün 2 Stats 👇
Takipçi: 2110,Gönderi:19

Gün 2 istatistiklerini güncelledim. Bu gün Daha Sakin Geçti ve Daha Fazla Gönderiye Asılarak Test Yapmayı Denedim fakat İşe yaramış Gibi Değil . Sadece 2 video 100 ve 150bin+ izlendi Diğerleri 10bin civarlarında seyrediyor. Gün 3ü Bekliyorum…

Gün 3 Stats 👇
Takipçi: 3257, Gönderi: 25
Gün 3 İstatistikleri Bu Şekilde. Bugün Dün Attığım Videolar Daha Çok İzlenmeye Başladı ve milyona ulaştı. Diğer Videolarda minumum 30k İzleniyor. Yarın Görüşmek Üzere 🤚

Gün 4 Stats 👇
Takipçi: 3978, Gönderi: 28
Bugün Daha Az İçerik Attım. Gün3’de attığım videolar 200bine ulaştı. Anlık Olarak Patlamalar artık yerini 5,10kya bıraktı. Hemen patlama Olmuyor yani gün Geçtikçe İzlenmeye Başlıyorum Artık. Minimum İzlenmem 20k Max:1,6m oldu! Pes Etmek Yok Takipde Kalın 💪

Gün 5 Stats 👇
Takipçi:4420 Gönderi:28
Bugün Hiç İçerik Yüklemedi Pasif Bırakmak İstedim.

Gün 6 Stats 👇
Takipçi: 4833,Gönderi: 33
Gün Yoğunluğumdan Gece 1/2 gibi İçerik Yüklenmiştir. İzlenmelerim Oturdu Diyebilirim. 24saatte Ortalama 10bin İzleniyorum, etkileşimler ortalama. Hikayeler 24saatte 500+

Gün 7 Stats 👇
Takipçi: 5283,Gönderi: 33
Gece Yükleyebildiğim İçerikler Bugünü İlerletti Diyebilirim, Bugün İçerik Yüklemedim, gece yüklüyebilirim.

Gün 8 Stats 👇
Takipçi: 5800,Gönderi: 35
Gönderi Yüklemelerim Azaldı, İş temposundan Dolayı ama durmak yok..

Gün 9 Stats 👇
Takipçi: 6114,Gönderi: 37
Gönderi Yüklemelerim Azaldı, İş temposundan Dolayı ama durmak yok..

Gün 10 Stats 👇
Takipçi: 6726,Gönderi: 37
İzlenmelerim Tatmin Edici şekilde İlerliyor. 1 adet 600k İzlenen videomu arşivlemek zorunda kaldım, videoda gözüken birinin uyarı üzerine . Onun Haricinde Gönderi Yüklemedim, büyük ihtimal gece yüklerim. Devamm.