Turgut1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam PL için soruyorum. eğitimcilerin anlattığı kdar bir kazanç olayı var mıdır? deneyimizi anlatır mısınız?
Kazanç sizin kabiliyetiniz ve amazon işine yeni bir farklılık getirip getirememenize bağlı. 3 yıl arbitraj 1 yıl da pl yaptım. Arbitraj yaptığım zamanlar bir koli ürün ile memurdan daha fazla kazanıyordum. Pl yaparken de güzel kazanyorudum, tedarikçim istediğin kadar para ödemeden ürün al sonra öde şeklinde işini büyüt dedi, ama ben hayatımda paraya ihtiyacım olduğu için satışlarda sermaye olarak ayırdığım paradan da almak zorunda kaldım sonunda amazon işini bırakmak zorunda kaldım.
Tavsiyem yüklü miktarda para ile girmek zorundasın eskisi gibi çok düşük miktarlar ile olmuyor, ve arbitraj olmuyor artık 4 yıllık hesabım direk fabrika benim için ürün veriyordu ona rağmen amazon sen amerikalı değilsin diyip satış iznim var başvurusu bile yapmama izin vermemeye başlamıştı. Siz yeni açacaksanız sizde daha beter nerede ise tüm ürünlerde not available yazacak ve bunu aşamayacaksınız. Tek yapabileceğiniz pl oda amerika dışındaki yerler.