Merhaba R10 ailesi,
Ben
Asmus1990. Bu mesajı uzun zamandır içimde biriken duygularla, samimiyetle ve tüm şeffaflığımla yazmak istiyorum.
Geçmişte, forumda satış yaparken iki değerli kullanıcıyla yaşanan bazı olumsuzluklar nedeniyle adım dolandırıcılık konularına karıştı. Bu süreçte, özellikle müşterilere zamanında geri dönüş yapamamak gibi ciddi bir hata yaptım. Bunun temel sebepleri arasında
askerlik görevim ve sonrasında
iş hayatının yoğunluğu vardı. Fakat hiçbir neden, insanlara karşı sorumluluklarımı yerine getirmememin bahanesi olamaz. Bu durumun farkındayım ve tüm samimiyetimle
özür diliyorum.
Aradan geçen zamanın ardından, üzerime düşen maddi ve manevi sorumlulukları yerine getirdim. Forum yönetimi de sağ olsun, bu çabamı anlayışla karşılayarak banımı kaldırdı. Kendilerine buradan da ayrıca teşekkür ediyorum.
Bugün buraya, sadece bir özür değil,
yeni bir başlangıç mesajı bırakmak istiyorum. r10 benim için sadece bir ticaret platformu değil; aynı zamanda birçok şey öğrendiğim, değerli insanlarla tanıştığım, dijital dünyada büyümeme katkı sağlayan bir yer özellikle bu kısımda
@ademakcan; kardeşim bu foruma yeni geldiğimde her şeyi öğreten ve satışlarımda, ürün tedariğinde hep yardımcı olan en güvendiğim kişilerden biridir kendisine yürekten teşekkür ediiyorum.
Geçmişteki hatalarımla yüzleşip dersimi aldım. Bundan sonra burada
tamamen şeffaf, güvenilir ve karşılıklı saygıya dayalı bir şekilde tekrar aktif olmak istiyorum. Özellikle
oyun ve dijital ürünler kategorisinde satış yapmayı planlıyorum. Tüm işlemlerimde artık çok daha dikkatli, düzenli ve sorumluluk sahibi bir yaklaşım göstereceğim.
Bu mesajı okuyan ve zaman ayıran herkese teşekkür ederim. Özellikle geçmişte yaşanan olaylardan dolayı güveni sarsılan herkesten bir kez daha
içtenlikle özür diliyorum. Umarım bana bir şans daha verir ve birlikte daha güzel bir topluluk oluşturabiliriz.
Saygılarımla,
Asmus1990