garip hocam. 2025'te askeri gücü sadece asker sayısı ile ve eli silah tutma ile kıyaslıyorsunuz ama ben sizinle yine de münazaraya devam edeceğim. Örnek gösterdiğiniz İsrail'in silah ve mühimmat gücünün tamamı Amerika menşelidir. Amerika'da ise askerlik zorunlu değildir

Yani Amerika 12 ayını yazılım yeteneği ile drone üretecek adamın eline sizin gibi silah verip koşturmaz. Kahrolsun İsrail olayına hiç değinmedim ama siz değinmişsiniz. Sadece kıyasınızın mantıksız olduğunu belirtmek için demiştim. Sanırım çok fazla Twitter'a ve haberlere maruz kalmışsınız. Konu uzun/zorunlu askerlik veya çok sayıda askeriniz olması değil. İşin yazılımı, istihbaratı, politikası, donanımı ve ekonomisi derken sizin bahsettiğiniz asker sayısı en sona kalıyor. 2025 yılındasınız. Düşünün. İyi forumlar
Yaşın kaç bilmiyorum. Biraz geri kafalı mı dersin, Teknoloji özürlü mü dersin sana kalmış.
İnanıp inanmaman sana kalmış. Ne İnstagram hesabım ne de twitter olayım yok. Şükür okumasını ve araştırmasını seven birisiyim. Hayatımda başladığım hangi iş olursa olsun İnşallah demeden yaptım."Buradan gelme Allah'a inancım var" Ticaret hayatımda inşallah lafını kim kullandıysa burnumuzdan getirdi.
Keşke yazdıklarımı dikkatlice okusan da gerçekçi olsan.
Kendi cevabım da yazıya girişim "füzeleri geç" ile başladı.
Bitiş de ise Netahyanının sana selamını ilettim.
Hala gerçekçi olmamak için direniyorsan bu senin bileceğin iş.
Konuyu açan arkadaşın konusunu iyice bulamaç ettik hakkını helal etsin.
Şimdi sana yahudilerin dini inaçlarından sana birkaç örnek vereyim. Karşında kimin olduğunu bil diye.
Tevrat: Tesniye: 7:2 ---------->
Onlara ait her şeyi tümüyle yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür.
Tevrat: Samuel: 15:3 ----------->
Tanrınız RAB bu ulusları elinize teslim ettiğinde, onları bozguna uğrattığınızda, tümünü yok etmelisiniz. Bu uluslarla antlaşma yapmayacaksınız, onlara acımayacaksınız
Tevrat: İşaya : 14:2 -------------->
İsrail halkı RABbin verdiği topraklarda onları Erkek ve kadın köle olarak sahiplenecek. Kendisini tutsak edenleri tutsak edecek, Kendisini ezenlere egemen olacak.
Tevrat: Tesniye: 7:6 ---------->
Ne mutlu sana, ey İsrail! Var mı senin gibisi? Sen RABbin kurtardığı bir halksın. RAB seni koruyan kalkan ve şanlı kılıcındır. Düşmanların senin önünde küçülecek ve sen onları çiğneyeceksin.
Bu zihniyette bir kitabı çocukluğundan yaşlılığa kadar okuyup inanç eden birinin karşısındakine acıma şansı var mıdır?
Bu adamlar acımasız derken abartmadığımı anla diye paylaşıyorum.
Ve sen hala adamların elindeki silahdı cart curttu Amerika'nın diyorsan... Yaniiii bunu bugüne kadar sadece sen mi biliyorsun sanıyordun. Günaydın.
Gene basitçe yazıyorum anlaman için. Bugün İsraille teke tek teknolojik füzeydi kıldı tüydü olmadan Kara savaşına girersen KAYBEDERSİN. Bu kadar net.
Çünkü bizim askerlik kavramımız kalmadı. 6 ayda bir insana askerlik konusunda ne öğretebilirsin veya ne öğrenebilir.
Yani öyle meydanlarda kahrolsun cart olsun curt olsun diyerek gerçekleri kapatamazsınız. Senelerdir bağırıyoruz Kahrolmuyorlar. Demek ki bu YÖNTEM YANLIŞ.
Bir laf vardır çok hoşuma giden. EINSTEIN - Bir Dehanın Yaşamından Notlar -
Aptallığın en büyük kanıtı,
aynı şeyi defalarca deneyip farklı bir sonuç almayı beklemektir.
Sadece borazancı başı gibi bağırıp duruyoruz senelerdir. Bu yüzden adamların bizde Os.... kesmek istiyorsak onlardan daha iyi olmak zorundayız. HER KONUDA...
Size de iyi forumlar.