Bugün İsraille füzeleri geçelim Kara savaşına girsek Türkiye 500 000 asker İsrail 250 000 asker içimizden geçerler. Adamların erkeğinden Kadınına kadar o veya bu şekilde askerlik eğitimi almış silah tutmuş, her türlü sağlık eğitimini almış asker gücüne sahip
Sen askerlik yapmayı PubG de adam kovalamak mı sanıyorsunuz anlamadım.
Senin derdin meydanlarda boş boş Kahrolsun İsrail demekse seni tutan yok. Akşam PubG oynayıp Kanka seni nasıl tava tencere ile öldürdüm muhabbetini yapmaya devam edebilirsiniz.
İşin gerçeğine baktığında karşında askerlik eğitimi almış 250 000 ASKER var. Ve bu insanlar gerçekten acımazsızlar.
İş füzelere kalırsa yanlış anlama hocam ama ben iman gücü ile Füzeleri karşılayan bir ülke görmedim bu yaşıma kadar. 6 tane bomba ile adamın Os.... keserler böyle. İşte gerçek bu...
Kapanışıda yapayım ayıp olmasın. KAHROLSUN İSRAİL.
Dip Not: Beni duymuş Şimdi Netanyahu aradı Telefonda bana gülüyordu ama ağzıyla değil. Kahrolmadık haberin olsun dedi.
garip hocam. 2025'te askeri gücü sadece asker sayısı ile ve eli silah tutma ile kıyaslıyorsunuz ama ben sizinle yine de münazaraya devam edeceğim. Örnek gösterdiğiniz İsrail'in silah ve mühimmat gücünün tamamı Amerika menşelidir. Amerika'da ise askerlik zorunlu değildir

Yani Amerika 12 ayını yazılım yeteneği ile drone üretecek adamın eline sizin gibi silah verip koşturmaz. Kahrolsun İsrail olayına hiç değinmedim ama siz değinmişsiniz. Sadece kıyasınızın mantıksız olduğunu belirtmek için demiştim. Sanırım çok fazla Twitter'a ve haberlere maruz kalmışsınız. Konu uzun/zorunlu askerlik veya çok sayıda askeriniz olması değil. İşin yazılımı, istihbaratı, politikası, donanımı ve ekonomisi derken sizin bahsettiğiniz asker sayısı en sona kalıyor. 2025 yılındasınız. Düşünün. İyi forumlar