📌 Telegram'da toplu mesaj gönderimi, ürün tanıtımı, hizmet pazarlaması veya gruplara düzenli bildirim gibi işlerle uğraşıyorsanız; bu bot tam size göre . Telegram otomatik mesaj botu ile numaralarınız telegram limitlerein uygun , spam yemeden full otomatik mesajlar gönderebilirsiniz
📌 Tamamen size özel geliştirilmiş, komut satırı üzerinden çalışan, stabil, sade ve güvenilir bir Telegram Otomatik Mesaj Botu !

⚙️ GENEL BOT ÖZELLİKLERİ

🔹 Sınırsız Hesap Desteği
İstediğiniz kadar Telegram hesabını bota tanımlayabilirsiniz. Her biri için ayrı takip ve yönetim sistemi mevcut.

🔹 Otomatik Mesaj Gönderim Sistemi
Size özel olarak gelen tüm mesajlara belirlediğiniz metin doğrultusunda spam yemeyecek şekilde mesajları otomatik gönderir. Arka planda sessizce çalışır, manuel müdahale gerekmez.

🔹 Hesap Bazlı Limit Takibi
Telegram’ın günlük mesaj limitlerine takılmamak için her hesabın limiti anlık olarak kontrol edilir. Limit dolmuşsa o hesap pasife alınır.

🔹 Mesaj Yönetimi (Görüntüle / Değiştir)
Her hesap için mesajı ayrı ayrı tanımlayabilir, anlık olarak değiştirebilirsiniz. Tek ekrandan hepsini yönetin.

🔹 Hata Loglama Sistemi (Detaylı)
Herhangi bir hata durumunda (engel, limit, mesaj gönderilememesi vs.) sistem anında durumu loglar ve nedenini raporlar.

🔹 Kullanıcı Dostu CLI Arayüz
Karmaşık panellerle uğraşmazsınız. Terminal/komut satırı üzerinden kolay ve sade yönetim.

👤 BU BOT KİMLER İÇİN UYGUN?

✔️ Telegram üzerinden satış / reklam yapanlar
✔️ Kripto, yatırım, ürün, hizmet vb. tanıtım yapan ajanslar
✔️ Gruplara düzenli bilgi/duyuru paylaşan kurumlar
✔️ Spam’a düşmeden kuralına uygun toplu mesaj göndermek isteyenler
✔️ Telegram pazarlamasında zamandan ve emekten tasarruf etmek isteyen herkes!

🔒 GÜVENLİK & TEKNİK DETAYLAR

✅ Veriler yalnızca sizin bilgisayarınızda çalışır.
✅ Hiçbir dış API, bulut servisi kullanılmaz.
✅ Sade kod yapısı sayesinde kolay özelleştirme imkanı.
✅ Python ile yazılmıştır – Windows/Linux ortamında çalışır.

💰 FİYATLANDIRMA

🎉 Tanıtıma Özel İlk 10 Kişiye İndirimli Fiyat!
🔹 Tek Seferlik Lisans: Aylık 500₺
🔹 Sınırsız hesap desteği ve log sistemi dahildir.

💬 Satın alan herkese kurulum ve kullanım desteği sağlanır.

İLETİŞİM
✅ TELEGRAM