- Araç sürekli motor arızası veriyor, kontak kapat aç yapmanız gerekiyor.
- Sağ tarafın elektriği komple gitti bir gün, kapı kitlenmiyor ayna açılmıyor vs. Kutup başı sök tak yaptığınızda düzeliyor.
- El freni çekilmiyordu haliyle arabadan inemiyordum, 10 sn bas 10 sn çek yapıp resetliyorsunuz sonra düzeliyor.
- Kontak anahtarı yanınızda olmasına rağmen kontak anahtarı yok uyarısı alıyorsunuz araba çalışmıyor. Pili vs var. Kutup başı sök tak yapınca düzeliyor.
- 30 bin km bakımında disk değişimi zorunda kaldım, sorun olduğunu kabul etmediler. Ciddi bir tutar çıkardılar mecbur değiştirdim.
- Yakınlaşınca kapıların açılması, uzaklaşınca otomatik kitlenmesi uzun süredir çalışmıyordu kapı güncellemesi geldi dediler gittim yaptırdım orada çalıştı eve döndüğümde yine çalışmıyordu.
- Bende olmayan ama 10 arabadan 6 sında olan tabela okuma arızası mevcut.
hatırladıkça güncellerim mesajı.
Peki hocam konsol - radyo kısmından trim sesi duydunuz mu hiç? Bununla alakalı söylentiler var hatta bir tane 408 var yakınımda adam da öyle söyledi. Yalnız onunki daha sessiz.
1 yıl 2 aydır 408 GT kullanıyorum mavi lansman renginde. Çok memnunum 1-2 ufak problem dışı bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.
Sizde de konsolda - radyo kısmında trim sesi var mı?