proje iptal, yenisi bu

Her seferinde son diyip blog açmayı bir türlü bırakamıyorum :d Daha önce blog için 80k harcanır mı diye sormuştum ve neredeyse herkes harcanmaz yazdı. Bende yine kendi bildiğimi okuyup başlangıçta 20k bütçe belirleyerek 20-30 farklı siteden tanıtım yazısı alarak işe başladım. Siteyi dün açıp yazıları yükledim ve dünden başlayarak backlinkleri almaya başladım. Bu seferki stratejim biraz daha farklı eğer bu da işe yaramazsa forum üyeliğimi bile silip bırakırım bu işi :d Hadi hakkımızda hayırlısı olsun.

Kategori: Nispeten niş.
Dil: Başlangıçta Türkçe. Kendi dilimizde sıralama alınca 20-30 tane subfolder olarak dil ekleyeceğim.

Bu arada @KOZBA; hocamdan tam kapsamlı wordpress generatepress kurulum hizmeti aldım, site içi konusunda iyileştirecek bir şey kalmadı tamamen yazılara ve backlinklere odaklanarak gideceğim, kendisine de tekrar teşekkürleri sunarım.

edit1: 20 civarı kapsamlı yazı oldu. Onlar düzgün sıralama alana kadar yeni yazı paylaşmayı düşünmüyorum. Backlinke asıldım 50 farklı siteden tanıtım yazısı almışımdır.

Herkes index sorunu yaşarken geçmişi olmayan domain alarak 1 günde her şeyi indexletiyordum. Webarchive de falan bulamadım ama daha önce kaydedilmiş sanırım bu yüzden 1 yazı dışında hiçbiri indexlenmedi, o da indexlense de sıralamada yok.

Yapay zekadan dolayı falan diyen olabilir ama yok öyle bir şey. Rahat 10-20 sitede yapay zeka denemişimdir hatta onlarda özensiz davrandım ama yine de index sorunu olmamıştı. Bakalım belki de genel bir sorun vardır backlinklerin etkisini bekleyeceğim.

edit2: o kadar backlinke, indexing apiye, elle url gönderimi yapmama rağmen site indexlenmiyor. 1-2 gün daha bekleyeceğim olmazsa aynı kategoride açtığım .tr uzantılı anında index alan siteme 301 yapacağım umarım backlinklerin gücü gitmez. tr ye geçeceğim için doğal olarak çok dilli yapamayacağım. olsun bu yükselsin de diğer diller için ileride farklı siteler açarım.

edit3: 20k bütçe 30+ oldu. index sorunu delirtti beni ad.page üzerinden index hizmeti aldım. site adı şeklinde de anasayfaya 3 aylık güzel bir siteden footer alacağım. footer a bulaşmak istemiyordum ama benim için en önemli şey zaman, zamanı parayla satın almam lazım.