Merhaba,
R10.net üzerinden eski tarihli Facebook hesapları satın alıyorum. Bu hesaplarla, çeşitli Facebook gruplarına üye oluyorum.
Örnek: Bursa 2. El Pazarı (Bu sadece bir örnektir; böyle bir sayfa gerçekten var mı, bilmiyorum.)
Genellikle bu tarz gruplara katılıyorum. Ancak Facebook kısıtlamalarına takılmamak için günde sadece 2-3 gruba üye oluyorum. Daha sonra ilgili gruplarda Bir şey yaz kategorisine girerek reklam paylaşımı yapıyorum. Reklamlarımı kimi zaman anlaşılır metinler şeklinde, kimi zaman da hazırladığımız broşür görselleriyle paylaşıyorum.
Bazı hesaplar bu paylaşımlara 1-2 kez izin veriyor; ancak daha sonra grubu açtığımda, yukarıda Bekleyen Gönderiler ibaresiyle gösteriliyor ve gönderiler hiçbir zaman yayınlanmıyor. Bazı gruplarda ise tüm gönderiler bu şekilde bekletiliyor. İlginç olan, aynı hesaplarla Marketplace ilanları yayınlanabiliyor, ancak grup içi gönderiler onaylanmıyor.
Bu durumun nedeni nedir? Ayrıca bu kısıtlamayı aşmanın herhangi bir yöntemi var mı?
Not: Paylaştığım ilanlar oluk ve baca sistemleri ile ilgilidir. Ve benim için önemli olan gruba girip bir şey yaz kısmından ilan verdiğimde daha hızlı etkileşim aldığımı fark ediyorum bununla ilgili sorunu açmam gerekiyor bunu aşabilir miyim acaba bana yardımcı olur musunuz bilgisi olan varmı ?