Aylar öncesinde uyurken bir rüya içerisinde bir bir labaratuvar tarzında biryerde uyandım ardından bir görüntü geldi bir üniversite ama nasıl desem üniversitenin altındaki bir garaj gibi biryerdeydim işte bana binayı tasarla dediler etrafımı çevirdikçe kafamdan görüntüyü üniversiteyi tamamlıyordum şey gibi düşünün yapay zekaya görselin bir kısmını verirsiniz tamamını tamamlar ya aynı mantık ama benimkisi 3d direk similasyon gibiydi falan işte ondan sonra labaratuvardan ikinci bir teste soktular beni bir sınıfa ışınlandım bildiğin düz ilkokul sınıfı yani orta iki haneli üç haneli sayıları hesaplattırıyorlar bana işte dört haneli hesaplattırıyorlar dört hanelide patlıyorum çünkü kafadan hesaplamamı istiyorlar ama 2 haneliler doğru 3 haneliler doğru kafadan hesaplıyorum he 4 hanelide patlıyorum işte bir yandan anladım rüya olduğunu falan birşeyde diyemiyorum adamlar beni teste sokuyorlar ikide bir labaratuvarda uyanmıssın falan ve o kadar gerçekçiki hani mekan bozulur birşey olur bir çelişki falan olur illa ama yok herşey tutuyor bir yandan diyorum acaba özel birimiyim gelecekten rüyama girdiler veya rüya gibi hissettirdiler gelecekteki bir olayı yaşadım falan beyinle iletişim kurdular hani şöyle düşünün bir labaratuvar seninle ilgili testler yapıyorlar üzerine hiçbir çelişki yok rüyada hani ne bileyim mekan bozulur veya olaydan olaya atlanır falan lan hiçbiri yok bildiğin olay olay örgüsü çok doğru falan gelecekteğe görecez bakalım sebebi neymiş ya kafamda çok kuruyorum yada gelecekteke yaşanıcak benimle ilgili birşeyler

bana verdikleri sayılardan ikisini hatırlıyordum o dönem iki haneli iki sayıydı verdiğim cevabıda hatırlıyorum şuan tam sayıları hatırlamıyorum ama o zaman uyanıp test ettiğimde o sayılar doğru çıkmıştı bu yüzdende bir yandan gerçekmi sorusu dahada beynime geçer sürekli