CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
düzenli geliri varsa bordrosuyla beraber x bir banka şubesine gidip, borç ödeme kredisi alabilir ama onun da taksidi yüksek olur hocam
frknbrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borç ödeme için kredi çekmek hayatımda yaladığım en kötü tecrübe oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum her geçen gün daha derine gidiyor çünki mümkünse elden borç bulup elden nakit borçlanmak
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+1

Borç ödemek için borç edinmek bir batalıktık. Ben bu bataklığa düştüm ve çıkamıyorum resmen.
Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borç borçla ödenmez diye güzel bir laf var.

Örneğin 100k kart borcun var gidip 100k kredi çekip borcunu kapatırsın ayda 8-9k krediyi ödersin. Kağıt üzerinde güzel duruyor.

Ama insanların %90'ı boş kartı görünce dayanamıyor ve tekrar karta girişmeye başlıyor. Böyle olunca 100k kredi +100k kredi kartı borcu olarak tekrar geri dönüyor.

Yani 100k'lık borcu kapatıp 200k + faizlerle daha çok borca sahip oluyorsun.

En güzel borç alabileceğin birinden para al kartı kır at, yak artık ne yaparsan yap bir daha bulaşma.
Armerian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borcu borçla kesinlik ile kapatmayın o zaman tam çıkmaza giriyorsunuz. Eğer çok zor durumda ise adına kayıtlı bişey yoksa bıraksın ödemesin
Şuanda geliri asgari ücret. Kira + kredi kartı asgari ödemeleri 24-25k yapıyor. Aidat mutfak masrafı faturaları saymadan bile eksiye giriyor her ay. Çevresinde nakit alacağı kimse yok. Benim yapabileceğim yardım da anca mutfak masrafını karşılar.