Hocam abartmıyor musunuz?
Şu 5 soruyu kendinize sorun:
1) Günde en az 200-300 yeni üye kazanabilecek miyim? (İdealı 500-1000 ve üzeri) (500-1000 üye nedir bir aylık sitede 15.000-30.00 üye mi olacak hiç sanmıyorum sizde de olduğunu)
2) Yazılımdan anlıyor muyum/iyi bir yazılımcıyla çalışacak mıyım (yazılım geliştirmesine ihtiyacım olduğu anda ortağım var ya da r10 veya dolu platform var ki, ,hazır avarder sitemini düşünüyorum)
3) Görevi veren müşterilerimi memnun etmek için gerekirse zarar edip fazladan ek görevler açma bonkörlüğünü gösterecek miyim (bu işin gerekliliği zaten)
4) Görevi yapan arkadaşlarla birebir ilgilenecek miyim (bunu yapmazsanız abuk subuk yorumlar yapıp müşterilerinizi çıldırtabilirler) (bu da olması gereken )
5) Bilgisayar ekranından uyuduğunuz 4-5 saatllik dilim dışında asla uzaklaşmamayı sürdürebilecek misiniz? (hiç kimse bu iş için bu kadar zaman ayırmaz, siz ayırıyorsanız helal olsun ama böyle bir zamana gerek yok, görev yap görev onayla, müşterilerin sorunsuna cevap ver vs. için günde 20 saat,yapmayın hocam abartmayın)
Hocam sizin iyiliğiniz için söyledim yani bilgimi paylaştım siz sordunuz diye ahaah daha da ağzımı açmıyorum